Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti po vyživující injekci do kolen

Od: ortopedie odpovědí: 6 změna:

Chodím na vyživující injekce do obou kolen na ortopedii,už po čtvrté dávce.Bylo mi zdůrazněno jen včera,že má být celý den klidový.Jela jsem 1x na kole,ale bylo mi nedoporučeno,takže MHD.Ihned po odchodu se mi udělalo od bolesti tak hrozně zle,že jsem si objednala taxi.Ten mi pustil průvan,když mě viděl v jakém stavu jsem byla.Roztok mj. obsahoval natrium 3% a hyaluronát.Jaké máte zkušenosti,prosím.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dostala jsem tři injekce, první dvě v pohodě a po třetí mi bylo tak zle, jak popisujete. Výsledek žádný, takže byla operace.

hodnocení

0x
Osobně nemám zkušenosti žádné, ale znám dost případů, kdy lidé zkoušeli všechno možný a vždy to skončilo stejně. Operaci a plechovým kolenem.
Takže tojejen oddálení nezbytného.
Čím dřív bude operace, tím dříve bude klid.
fik
To neplatí univerzálně. Pro šedesátníka asi jo, ale co má dělat třicátník? Totální endoprotézu lze provést dvakrát a životnost je 15-20 let. To radši zkusíte všechno.

host
hodnocení

0x

Řídit se doporučením lékaře. Když nařídí / doporučí klid na lůžku, je dobré to dodržet. Možná pacienta v dodržení doporučení přesvědčí cena na injekci, pokud se něco doplácí. Hlavně jsou to vaše klouby, které budete potřebovat celý život a tak jedna jízda taxíkem je dobré řešení.

Ještě je metoda sérum z vlastní krve, pak vám to lékař píchne do nemocného kloubu. Jeden náš známý je s tím moc spokojen. Není to levné.

ortopedie

Říkat něčemu takovému klidový režim,když nejste schopni ani objednat taxi a na druhé straně myslí,že jste pod obraz,ale zdá se vám,že vás otrávili injekcemi za 2800 kč jsem nečekala ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]