Nejste přihlášen/a.
Chodím na vyživující injekce do obou kolen na ortopedii,už po čtvrté dávce.Bylo mi zdůrazněno jen včera,že má být celý den klidový.Jela jsem 1x na kole,ale bylo mi nedoporučeno,takže MHD.Ihned po odchodu se mi udělalo od bolesti tak hrozně zle,že jsem si objednala taxi.Ten mi pustil průvan,když mě viděl v jakém stavu jsem byla.Roztok mj. obsahoval natrium 3% a hyaluronát.Jaké máte zkušenosti,prosím.
Dostala jsem tři injekce, první dvě v pohodě a po třetí mi bylo tak zle, jak popisujete. Výsledek žádný, takže byla operace.
Řídit se doporučením lékaře. Když nařídí / doporučí klid na lůžku, je dobré to dodržet. Možná pacienta v dodržení doporučení přesvědčí cena na injekci, pokud se něco doplácí. Hlavně jsou to vaše klouby, které budete potřebovat celý život a tak jedna jízda taxíkem je dobré řešení.
Ještě je metoda sérum z vlastní krve, pak vám to lékař píchne do nemocného kloubu. Jeden náš známý je s tím moc spokojen. Není to levné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.