Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otok po čištění zubního kanálku

Od: zoubkovavila odpovědí: 3 změna:
Dobry den,
prosím Vás, v úterý mi paní zubařka čistila na vrchní sedmičce kanálky, práce byla složitější, musela se mi dostat pod plombu. Dala mi před výkonem práce umrtvovací injekci. Celý výkon trval 90 minut a já měla pořád otevřenou pusu. Zub mě už nebolí, není citlivý, všechno se dalo do normálu. Měla jsem velký otok pravé tváře, který se postupně zmenšil. Avšak stále je trochu viditelný, na pohmat je líčko ještě bolavé. Zkusila jsem si dát teď Paralen, máte ještě nějaké tipy,jak se zbavit bolesti a otoku? Nějaké obklady? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Otok rozhodně není normální. Lehká bolest trvající cca týden, to je normální. Naklusejte zpět k zubařce a chtějte po ní důkladné rentgenové snímky ošetřeného zubu. Máte v zubu nebo v okolí zřejmě zánět.

mate59
hodnocení

0x

Otok bude ještě pár dnů ustupovat.Obklad v tomto stadiu už nepomůže,bolest tlumte Paralen,Brufen,Ibalgin...

svana

Otok bych nenechala jen tak,běžte tam nebo okamžitě zavolejte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]