Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opět DIMACO - jak se jich zbavit?

Od: jarekj odpovědí: 9 změna:

Prosím může a chce někdo poradit?Naletěl jsem jako bl... a po dotazu chceš vyhrát telefon (snad i Phone) jsem to ještě potvrdil na 90040 SMSkou.Neuvěřitelné.Tady zřejmě nestačí zavolat na 844444484 a zablokovat prem. SMS.Jak bych se z toho dostal?Jde nějak odstoupit od "smlouvy"?

Ještě otázka pro toho,(pokud nejsem sám),jak to pokračovalo?Docela se bojím dalších dní.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

4x

Každý svéprávný člověk je zodpovědný za své činy. Ber to jako poučení pro příště. Pokud se jedná o nákup přes internet, tak lze do 14 dnů odstoupit od smlouvy, nejlépe písemně.

jarekj
hodnocení

Díky za odpověď,text vůči mě je OK.

Zkusím to,i když jsem něco podobného v minulosti nezkoušel.Snad je adresa Vinohrady Praha...pravdivá a někdo to přijme.

Nejsem si jist jak by měl vypadat text.Pokud byste mohl Vy nebo kdokoli bude číst tyto věty aspoň naznačit znění budu velmi vděčen.(Text podmínek a ujednání ke kterým jsem se později,tedy po "přihlášení",dopracoval a je přímo neuvěřitelný,mohu přeposlat.Tedy budu jednat s "firmou",která to umí na podobně nachytané) a právníci co to sestavovali si s tím dali práci.
Pokud někdo odpoví,prosím co nejdříve,v pondělí to bude na hranici kdy to mohu odeslat.

Díky moc Jarekj

annavag*

Zrušte službu SMS zprávou STOP a zaslat na 90ZXY. Náhodou jsem to našla při hledání č. 844444484 a zjistila jsem ,že tímto způsobem to jde zrušit. Jenže mě na mobilu nešly zadat písmena,tak jsem zavolala operátorovi a ten mi sms odeslal a zrušil zasílání nesmyslných sms za drahé peníze.

1jara*
hodnocení

2x

Pokud máte SIM kartu anonymní a nezadal jste iniciály, tak se nemáte čeho obávat. Kartu zablokujte a kupte novou.

jarekj
hodnocení

Bohužel karta není anonymní.

annavag*
ještě jednou vám píši jak to zrušit a je to pravda -
Zrušte službu SMS zprávou STOP a zaslat na 90ZXY. Náhodou jsem to našla při hledání č. 844444484 a zjistila jsem ,že tímto způsobem to jde zrušit. Jenže mě na mobilu nešly zadat písmena,tak jsem zavolala operátorovi a ten mi sms odeslal a zrušil zasílání nesmyslných sms za drahé peníze
.
jarekj
hodnocení

Annavag,díky moc.Pokud můžete,odpovězte na otázku jestli jste také začla dostávat SMS po přihlášení do soutěže o i phone,nebo vám přišla SMS "sama od sebe".To by mohlo naznačit další průběh.

annavag*

Přihlásila jsem se přesně jak vy . Začaly mi chodit sms a až při vyúčtování na faktuře 1200 Kč za měsíc jsem začala kolem toho chodit. Vůbec jsem nečekala ,že jsou takoví vyděrači. Hledala jsem dlouho na internetu podle telefonního čísla kdo to vůbec je . Až se mi to podařilo najít . Jen náhodou jsem našla zrušení sms.Jsem moc ráda ,že to tak šlo.Proto jsem to napsala vám i ostatním co to přečtou.

annavag*
hodnocení

0x

Prosím může a chce někdo poradit?Naletěl jsem jako bl... a po dotazu chceš vyhrát telefon (snad i Phone) jsem to ještě potvrdil na 90040 SMSkou.Neuvěřitelné.Tady zřejmě nestačí zavolat na 844444484 a zablokovat prem. SMS.Jak bych se z toho dostal?Jde nějak odstoupit od "smlouvy"?

Ještě otázka pro toho,(pokud nejsem sám),jak to pokračovalo?Docela se bojím dalších dní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]