Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Od začátku roku jsem prodával přes RK dům,hned po týdnu se ozvali zájemci a složili rezervační zálohu ve smlouvě je psáno že platí pouze na 2 měsíce...2 měsíce již uplynuli a tak jsem řekl že ještě počkám (hypoteční uvěr trval) Nyní až skoro po dalších 3 měsících čekání a uhánění se banka vyjádřila že uvěr nedá že není zapsáno cca 10m2 domu v katastru.Bohužel zápis je na dalších dalších pár měsíců což už se mi čekat nechce navíc nemám čas to ted řešit (uřady,byrokracie atd...)a raději bych dal dům na nějakou dobu na pronájem.
Otázka zní kdo bude platit RK provizi či pokutu? Zprostředkovatelská smlouva S RK je ještě na měsíc...
Kdybych toto věděl dříve tak samozdřejmně se budu snažit dát to dopořádku,neměl by si makléř zkontrolovat co a jak?
Děkuji za odpověd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.