Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odchliply nehet

Od: aja1946® odpovědí: 4 změna:
Vracím se ke svému nedávnemu dotazu. Nehet jsem lepila, postupně se odchlipoval čím dál tím víc. Nyní drží sotva 1 mm na straně nahoře.Nový nehet je do půlky, ale tam co to drží je to krvavé, dnes jsem o to zavadila, bolelo to, ale neodtrhl se. Existuje nějaká možnost, já urychlit celkové odchlipnuti, ale bez síly, nějak přírodně. K dr nechci, nemohu mít zavazanou ruku, sotva zvládám chůzi, venceni psa a domácí prace s berlemi. Avic u nas je chirurgie na cele dopoledne a ja nevydzim dlouho sedět, jeste moc neohnu nohu.Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Drží na milimetru, nádech 1...2...3.. a na dva škub.
Bude bolet jen vteřinku.
Nebo nůžtičky na nehty.
hodnocení

Já se nebojím bolesti, ale toho že to odtrhnu s živým masem. Jak jsem dnes o to zavadila tak to dost krvacelo a je tam vidět taková cervena jakoby dira

mnd®
hodnocení

0x

Jestli fakt nesnášíte bolest,tak klacík od pejska skousnout mezi zuby a škubnout.Mezi nohy plenu.Bolestička chvilku a úleva nádherná.Nachystejte si framykoinovou mast,kousek krytí a náplast.Namažete,zakryjete,zalepíte.Pohoda.

Teď vážně - Tohle není na Dr.Uděláte doma bez problémů.ŘÍZNUTÍ O PAPÍR BOLÍ VÍC. Šup,cvrk a je to.

hodnocení

Strženo. Dobře jsem udělala, byl už tam malý kousek hnisu. Framykoin je na předpis. Dala jsem Betadine.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]