Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, souhlasím, že sedačky na ploše při koncertu rockové kapely jsou hloupost, protože stejně všichni (možná nejdříve na začátku sedící) v euforii/zápalu hudby vstanou (a ostatní sedící nic neuvidí, tak vstanou taky). Myslím, že to poznáte až na místě a podle toho se zařídíte (snad Vás nikdo nebude nutit sedět, i když publikum už nebude asi nejmladší). Hlavně si to užijte (já měl to štěstí, že jsem byl před lety na koncertě skutečných Queen a ještě i se zdravým Mercurym). Zdravím!
Uvědomil jsem si, že jsem viděl v TV záznam koncertu pana Žbirky z O2 arény a tam lidé na ploše skutečně seděli na sedačkách. Jenže, to nebyl pořádný rock (od země), ale komerční pop. No, obávám se, že tam ty sedačky (pro starší, pokročilé a umírněné "máničky") budou. Ale, jestli se lidi dostanou "do varu", tak bude alespoň co rozbíjet .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.