Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sezení na koncertě?

Od: norman odpovědí: 1 změna:
Ahoj. Včera jsem koupil lístky na Queenie do O2 areny. Ta místa byla číslovaná. Ale nikde jsem nenašel zda jsou to opravdu sedačky, což by mi teda přišlo ujetý. Nebyl jste někdo. Jedná se o místa na ploše před pódiem, ne o tribuny. Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, souhlasím, že sedačky na ploše při koncertu rockové kapely jsou hloupost, protože stejně všichni (možná nejdříve na začátku sedící) v euforii/zápalu hudby vstanou (a ostatní sedící nic neuvidí, tak vstanou taky). Myslím, že to poznáte až na místě a podle toho se zařídíte (snad Vás nikdo nebude nutit sedět, i když publikum už nebude asi nejmladší). Hlavně si to užijte (já měl to štěstí, že jsem byl před lety na koncertě skutečných Queen a ještě i se zdravým Mercurym). Zdravím!

doplněno 03.05.25 11:11:

Uvědomil jsem si, že jsem viděl v TV záznam koncertu pana Žbirky z O2 arény a tam lidé na ploše skutečně seděli na sedačkách. Jenže, to nebyl pořádný rock (od země), ale komerční pop. No, obávám se, že tam ty sedačky (pro starší, pokročilé a umírněné "máničky") budou. Ale, jestli se lidi dostanou "do varu", tak bude alespoň co rozbíjet .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]