Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Toxický vztah

Od: david19944® odpovědí: 25 změna:

Dobrý den mám takovej problém, jde o můj vztah kterej se stal toxickej, problém je v tom že tu holku jsem poznal na instagramu kde jsem k jednomu videu něco psal dala mi na to srdíčko a pak mi začla psát.Ale už ty 3 dny co jsme si psali mi něco nesedělo a to bylo to že mi na instagram jednoho dne přišlo video jak si tam dolu saha a jak se přitom natáčí což mi bylo ujetý zvrácený divný když mě ani neznala týden a už dělá tohle.

Pak vlastně jsme si dali jednou schuzku všechno tak nějak normálně probíhalo ale pořád mi něco naní nesedělo a nejhorší je že mi předhazovala pořád její minulost nejhorší je to že i intimní věci, dobře svěřit se v určitý hranici dobře ale tohle přesáhlo určitý hranice a pořád mi nutila abych to věděl že z toho má traumata psychycký problemy dotoho se řezala,a co se týče její minulosti tak mi říkala a já to nechtěl slyšet co dělala v minulosti nebo co dělali sní v minulosti ty jiný chlapi, abych teda byl k vám otevřenej tak mi říkala že ten její nějakej ex chtěl oral a ona nechtěla bylo jí to nepříjemný a když jsem jí říkal tomu nerozumim ty děláš něco co nechceš je ti nepříjemný a jdeš dotoho?!

Takže kdyby ten kreten ti řekl že abys skočila z okna tak to uděláš ty nemáš vlastní hlavu? svůj rozum? a svojí nějakou hrdost? že prej se každýmu chtěla zavděčit a že prej a co mi v tý chvilí zbývalo říkám prosim? ty nemáš vlastní rozum budeš zesebe dělat hadr a když ses chtěla každýmu zavděčit tak si každýmu jako roztáhla jo? to jako myslíš vážně?!

Pak mi říkala když se vrátim k tomu oralu že jí ho narval do pusy a když se udělal tak se jí natlačil k sobě a prej se málem z toho pozvracela nebo další co jí uháněl tak prej že mu dala a že měl ho tak velkýho že jí roztrhl to dole a říkám já to nechci poslouchat dost! prostě nechci já za to nemužu že máš z toho traumata psychycky probemy bloky vyslechnutá si byla chápana taky co se týče věci co jsou ještě v tý hranici ale tohle nepřekousnu a začínáš se mi protivit a zhnusovat samozřejmě že od tý doby hádky a ten vztah od tý doby byl strašně toxickej že jsem musel odní odejít.

Ä to nevim oní uplně všechno ale začla se mi zhnusovat.Nejhorší je to že těch 7 měsícu jsem byl její podpora já když byla v těch nejhorších sračkách dokázal jsem se zaní postavit jako chlap dokázal jsem jí i podporovat i když byla v tom nejhoršim ale ze strany jí jsem se nikdy nedočkal nějaký podpory i když jsem kolikrát spadl do sraček tak jí to vubec nezajímalo takže když jsem se potřeboval poradit svěřit se musel jsem se vždy obrátit na přátele naní jsem se v ničem spolehnout nikdy nemohl.

Mi vyčítala že potom že prej chci bydlet v najmu a říkám a co jako je to normální že se svou partnerkou chci bydlet v najmu a dělala všechno prostě proto aby se mě zbavila tak hledala zpusoby jak se mě zbavit. Říkám kdyby si měla tak silný city jak píšeš v životě by ses kemně nechovala jak k tomu největšímu hadru a rodiče i když mi je 30 mi zakazali se sní bavit jelikož jsem kvůli ní i dost pil co si o tom myslíte?

K psychyatrovi chodí psychologovy taky ale stejně pořád nic bere nějaký prášky a ještě má ten overscheling nebo co to je začal z toho byl toxickej vztah jak o tom začla mluvit pak už jen hádky a tak a pak prej já jsem si tě uplně bála jak si namě zařval říkám prosimtě tohle namě nehraj v životě jsem ženský neubližil a jsem proní nasilí na ženách tak nehraj tohle namě .A pořád jen negativní byla jak jí vše bolí jakej je to chudáček pořád by někoho chtěla za prdelí co jí bude říkat tohle mužeš tohle nemužeš to je divnej člověk. Nemá respekt a uctu jako jsem měl celou dobu k ní já všechno začla brát jako samozřemnost říkám víš co nevážíš si normální chlapa najdi si na instagram a najsi si zas nějakýho blbce co ti nasilím narve ... do huby a pak zas breč mě by zajímalo co si o tom myslíte díky.

Už jí nepíšu protože sní něco řešit ona neumí ani řešit problémy a jak s takovym člověkem jako mám počítat do budoucna ona je pořád jak malý dítě ve 25 letech ona se chová jak kdybych já snad mohl za její minulost na kterou ona sama dobrovolně i proti svojí vůli přistoupila.Že prej se chtěla se svěřit říkám stim problém ale nemám ale v nějaký určitý míře nikdo se o intimních věcech nebaví jenže to ona pořád nechápe hodně se mi zhnusila, jenže jednou byla umě a pak mi nabídla orál a já jí řekl tak my se tu hádame kvůli tvý minulosti přez kterou jsem se nemohl přejít a ty mi nabídneš tohle? co já nepraktikuju?! tak potom co namě hraješ za divadlo potom? když říkáš že kvůli tvý minulosti si skončila na praškách a u psychologa? a když není po jejim tak vás má za toho nejhoršího člověka jakej snad muže existovat a ona si pak hraje jako na tu obět na tu ublíženou.

Nemohl jsem se o člověka jako je ona nikdy opřít když jsem se potřeboval s něčím svěřit nebo jsem měl nějakej problém vždycky jsem se musel opřít o kamarády který mě vyslechli a něco mi k tomu řekli ale moje problémy jí nikdy nezajímaly at finační nebo životní problémy, pořád se snažila být středem pozornosti když si někdo vyslechl jí to bylo ok ale když si někoho jinýho měla vyslechnout to už jí nezajímalo. Umě vždycky měla nějakou podporu a když jí bylo nejhur byl jsem tu vždycky proní a když jsem potřeboval ja nějakou psychyckou nebo fyzickou podporu najendou tu promě nebyla.Byla schopná se semnou rozejít jenom proto že jsem chtěl bydlet sní v najmu a takový věci že prej jí vyhovuje že je u rodiču a takový věci nebo jsem jí nemohl napsat ani že jí mám rád nebo že mi chybí jelikož hned to proti mě obratila že chlapa za prdelí pořád mít nepotřebuje a že má ráda soukromí a říkám tak proč si lezla dotoho vztahu když jsi za 8 měsícu takhle ototočila? ona je fakt jiná nevim co si o tom mam myslet.

Hlavně když je nějakej problém tak už není šance sní o těch probemech mluvit a vyřešit je protože ona má svojí pravdu a přez to vlak už nejede to je prostě člověk se kterym do budoucna nemůžete počítat.Snaží se vzbudit pocit viny vemě ale já mám čistý svědomí, nemám problém si přiznat pravdu ale ona ten vztah zničila jelikož se mi kvuli svý minulosti kterou přenašela od začátku vztahu do novýho vztahu dost mě odradila a od tý doby to byl co jsem věděl co dělala toxickej vztah co vedlo k rozchodu. Měl jsem jiný vztahy ale žádna holka si nedovolila kemně to co takhle. Co myslíte jen mě motala manipulovala? byly v tom snad jen peníze? člověk se jí kolikrát musel doprošovat aby přijela ale přijela jen když jsem vždycky proní něco měl

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prostromek
hodnocení

3x

Váš první odstavec. Podcenil jste intuici.

Jestliže Vám neznámá pošle intimní věci ani ne po týdnu, je normální ukončit seznamování.

Vztahy s gamblerem, pijákem, narkomanem a psychicky narušeným nemají perspektivu a mohou stáhnout i druhého dolů. To Vám řekne každý psycholog.

----------------------

I na Vás se podepsala nejistota a neschopnost dát adié. Proto Vás neustále informovala o svých problémech.

----------------------

Vymažte ji ze svého života, ze svých sociálních sítí, neodpovídejte, nesledujte ji.

Nejste žádný záchranář, to bývají většinou holky, které říkají, on mě má tak rád a kvůli mě přestane.

hodnocení

No to mi říkal i obvodak at si na to dávam hodně pozor že s psychyckym nemocnym člověkem mužu hodně špatně dopadnout a ona mě spíš jak píšete tahala dolu než nahoru

hodnocení

2x

Dobrý den. Davide, odstřihněte se od ní úplně a nepouštějte si jí do života. Je to zbytečná ztráta času, přestaňte jí úplně řešit. Časem se určitě objeví vhodnější partnerka pro vztah.

hodnocení

Děkuju za podporu vždyt jo to mi říká hodně lidí že si mě prostě nevážila odkryla se po 7 měsících. Víte co? já se ani necítil jak její partner ale jak její psycholog nebo psychyatr. A pomohl jsem jí v těch nejtěžších chvílích aspon jsem ukázal charakter jakej mám ale ona mi ho ukázala taky když jsem zrovna měl těžký období v práci začli propuštět dlouhodobě jsem nemohl najít práci dotoho jsem pak přišel o byt a musel jsem se na nějakou dobu vrátit k rodičum absolutně jí to vůbec nezajímalo nějaka podpora uní nulova. Hlavně že ona bydlí u rodiču má se dobře nemusela být ve stresu má práci proč by se měla zajímat omě? taková ona je právě a nespolehlivej člověk v ničem já bych se v životě naní nemohl jako na parnera naní spolehnout, za každou blbost vyhrožuje rozchodama umět řešit problemy neumí a pořád si hrát na ublíženou přitom si to udělala sama přistoupila na to dobrovolně

hodnocení

A ještě mi řekne že měla kemně velký city :D tak jsem jí napsal ty si kemně měla velký city? to myslíš jako vážně?! kdyby si měla nějaký city kemně tak se v životě kemně nechováš takhle jako k hadru k člověku co ti v hodně věcech uměl pomoc a zabránil jsem i tomu aby ses řezala od tý doby co jsem jí dostal k psychologovy protože to dlouho odkladala jsem jí i zachranil a i toho ona si neváží

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to je pořád ten stejný vztah, o kterém nás tady opakovaně informujete nebo máte nové děvče (a se stejnou povahou)? Proč to neukončíte? Zdravím!

doplněno 27.04.25 11:14:

Asi jste "pechmen", protože přitahujete stejné typy dívek. Musíte lovit v jiném "rybníce" a třeba najdete k sobě někoho normálního (pokud se Vy za normálního považujete). Také máte asi velké nároky a neuvědomujete si, že každá z těch děvčat má nějakou minulost (má už něco "najeto"), pokud nepochází z Ošklivince nad Hnusem . Tak to ukončete a hned se vrhněte do hledání. Hodně štěstí.

hodnocení

Dobrý den, to byl novej vztah, od tý doby jsem prošel dalšíma vztahama ale tenhle snad byl nejhorší co jsem kdy poznal a to jsem si myslel že jsem si už prošel tim nejhoršim, ukončil protože to nemělo cenu pořád negativní pořád zacházela do detailu pořád si na něco stěžovala, když jsem začal mluvit o budoucnosti tak se hned stáhla. A ještě se mi přiznala že měla nezávazný vzrahy prej kvůli tomu že nemohla najít normálního kluka takže se vlastně v uvozovkách s prominutim kurvila a když našla normálního chlapa jako mě tak si stejně nevážila všechno brala jako samozřejmnost a pořád žila a žije doted v minulosti

hodnocení

Já nevim, divný je to že ona kontaktuje chlapi sama od sebe a nikdy se mi nestalo že by mě holka od sebe sama kontaktovala vždycky jsem musel udělat první krok já. Nevim asi jsem magnet na špatný typi lidi nebo fakt nevim ale opět jsem se spálil.

Ted si chci dát klid od vztahu nějakou dobu, mám koníčky a pár přátel kterým můžu věřit a to mi stačí

jednou se snad už ta pravá najde nechci nanic tlačit Jinak jasný tak jako jo každý máme zkušenosti nějaký ale ona zabýha do detailu a já fakt nepotřebuju vědět ty její zvracenosti co dělala nebo co kdo jí dělal fakt ne , tohle mi žádná jiná holka neudělala co ona ani mě by to nenapadlo zabýhat do detailu až takhle

ltz
hodnocení

0x
Ona-člověk s divným chováním a to jste s ní tedy vydržel dost dlouho. Vykašlete se na ni, zbavte se jí v myslenkach. Než s takovou, to už je lepší být sám. Teď se musíte ze vztahu hlavně trochu, nebo dost vyléčit.
hodnocení

Protože jsem byl naivní a to je jedna z mých nejhorších vlastností naivita, ale mě to bylo divný už od začátku že je něco špatně, znali jsme si 3 dny a už mi posílala videa jak si dolu sahá a tak bylo mi to divný normální holka by mi tohle neudělala . No čas pomůže akorát jsem naštvanej že jsem jí hned nehodil do bloku

hodnocení

0x
Řekl bych, že je zralá na psychiatra. Ty seš strašně nevyzrálý na takové vztahy, ona tě jen vysosávala a zneužívala. Ukonči s ní jakýkoliv styk a hleď si najít normální ženskou.
hodnocení

To ona je a ona tam chodí ale i tak jak vidim jí to nepomahá, a to nejste první ani poslední kdo mi říkal že mě jen využívala, no najít normální ženskou kdykoliv jsem našel tak zadaná nebo byla na tolik spalená že už chtěla být sama a pak zbytek jen ty potvory

ssx
hodnocení

0x

Tenhle román jsem nečetl - jen pár první řádek.

Tenhle román jsem načetl jen pár první řádek.

Ty jsi blázen že se bavíš s ženskou která tě oslovila? To bude nějaká co si asi něco léčí nebo dokazuje nebo je jinak postižená. Normálního chlapa ženská která osloví chlapa moc nezaujme, hádej proč

hodnocení

Mě to bylo hned divný a udělal jsem chybu že jsem jí hned nezablokoval je to moje chyba

helenka
hodnocení

0x
To se dneska hodně používá - nálepka toxický. K čemu ti ta nálepka asi tak bude? Nefungovalo vám to. Slečna byla zvláštní. Ale mohl jsi říct, že nechceš poslouchat, co dělala s bývalým nebo nedělala.
Víš co, vždycky bude nějaký vztah ten nejhorší ze všech, co jsi zažil. Tak se pouč ze svých chyb a najdi si nějaký lepší vztah.
ssx

Každá ženská respektive je 90% ženských se chce převážně vypovídat, zhruba polovina žen na to má kamarádky, nic divného...

hodnocení

Jenže já jí to říkal ale ona mě dotoho pořád nutila a nejhorší je že se kemně zachovala tak že co jsem se ještě dovolil se kvůli tomu urazit. Nepotřebuju vědět co komu dělala a ještě znát detaili to fakt ne. Tohle je záležitost lekařu nikoliv moje

helenka
No tak... Když se pokusím do ní vžít :D když ti někdo třeba v 15 navrhne nějakou praktiku, tak třeba za 10 let se na to budeš dívat jinak a přistupovat k tomu jinak. Navíc třeba ta slečna tobě věřila, že se nebudeš chovat stejně jako ten bývalý. Třeba ti všechno řekla proto, aby ses nezachoval stejně, že by to špatně snášela. Kdoví. Já ji ale neznám. A neboj, nejsem tvoje bývalá :D
hodnocení

No paní Heleno jenže ona mě ještě ani pořádně neznala a hned mi řekne tyhle věci který mě prostě odradily já to opravdu nepotřebuju vidět od tý doby ten vztah skončil co to namě vytáhla .
Ještě dlouho mě stim otravovala jak se přez to nemůže přenést jak se stim nemůže smířit a až jsem naní zařval že toho už mám fakt plný zuby že snesu hodně ale tohle je už za hranou všeho . A že to udělala dobrovolně nikdo jí dotoho nenutil . Prostě se mi zhnusila a od tý doby celej vztah šel do kytek jen hádky a začlo se to zhoršovat musel jsem utéct
majlas

"Psychopati jsou natolik sebestřední že jim na nikom jiném ani pořádně nezáleží. Tedy pokud jim neslouží k nějakému účelu. Nemají pocit viny, studu ani výčitky svědomí." Buďte rád že to máte za sebou. Ale pozor! Rádi se mstí a pomlouvají "bejvalé". Tak s tím počítejte... Ale to už asi víte, podle toho jak mluvila když s vámi začla..Teď bude zase povídat nějakému jinému dalšímu, na jakého narazila předtím šmejda... Myšleno Vy.:) Jsou schopni i tvrdit, že jim bylo i fyzicky ubližováno a možná se najde dokonce i blb, co jim to zbaští. A to je pak špatné...

ssx
hodnocení

0x

Tak jsem si něco přeci jen přečet:

Říkám kdyby si měla tak silný city jak píšeš v životě by ses kemně nechovala jak k tomu největšímu hadru a rodiče i když mi je 30 mi zakazali se sní bavit jelikož jsem kvůli ní i dost pil co si o tom myslíte?

--- Jestli to píšeš o sobě tak ty budeš asi taky dobrý materiál co se nechá komandovat od rodičů ve 30 letech Ježíš maria, tohle snad nejsou normální lidi ne?

Já ti poradím takovou věc: zkus napsat jeden až dva odstavce a jasně napiš v jedné větě co chceš vědět.

No, nejspíš bys měl vědět co chce žena od muže a naopak co má chtít muž od ženy. Jen doplním že žena nechce muže ale chlapa. Což ani 50% můžu nedokáže rozlišít jaký je mezitím rozdíl ;)

Jo a aby ses vymlouval, že jsi kvůli nějaké ženské pil, no tak to si strč někam. Byl jsi protože jsi slaboch, závislák a sám nevíš co se sebou. Někteří se řežou, jiní se přejídají další sedí u kompu, dnes to je samej

hodnocení

Já nejsem žádnej závislak v životě jsem nepil a alkoholu jsem se vždycky vyhejbal, další věc je ta vy byste byl s někym kdo si neustale stěžuje? každej den? i když jsem jí daval psychyckou podporu tak stejně se nic nezměnilo akorát jsem z toho byl vycucanej akorát já. A pořád jsem měl v hlavě ty její intimní věci co i říkala zvracený a říkala mi to tak dlouho dokud jsem měl trpělivost protože tohle dokola člověk poslouchat pořád nechce.

Co já jsem chtěl? normální život usadit se ve 31 letech nějakej byt rodinu život výlety cestovaní a tak

jenže ta jela tak dlouho na mí vlně dokud jsem jí byl dobrej až se po těch 7 měsícu ukazala co je vlastně zač.

Neřekl bych že jsem slaboch já se dokázal přenest i přez takový věci že tohle by zvládl málo kdo co mi říkali lekaři.

Přez tu diagnostiku jsem udělal Střední školu řidičský prukaz osamostnil jsem se u rodiču naučil jsem se cizí jazyk dlouho jsem dělal v zahraníčí

prostromek

ssx - řekla bych, že rodiče projevili větší rozum než tazatel a psychotickou osobu prohlédli dříve, než on.

Co to asi může být za ženskou, která posílá cizím chlapům jak masturbuje, nebo si pošahuje na pipinu? Kurva to je.

luu
hodnocení

0x

Je ti 30 ale psaný projev máš jako 13 letý. Ty máš nějaký autismus nebo jsi jenom chodil za školu a kašlal na učení? Vůbec se to nedá přečíst a pochopit, skončila jsem v 1/3, takže neporadím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]