Ahoj..Koupil jsem nějaké aku nářadí na jednom eshopu..připlatil jsem možnost vrácení zboží do 30dní..Možnost jsem chtěl využít,ale nereagovali na mail ani volání..Chodily neustále maily,ať jim dám hodnocení..Jakmile jsem do hodnocení napsal to,co píšu výše..tak bleskem volali a mailovali,že pokud hodnocení nesmažu,použijí dvokáta atd..Opravdu se bude advokát zabývat "poškozujícím hodnocením"?
na netu je toho hodně třeba tady- muj-pravnik.cz/... -ale co sem četl i jinde tak pokud je ta Vaše recenze pravdivá a máte to jak doložit tak bych se určitě nebál...oni by měli v první řadě vědět že pokud Vy jste si u nich zaplatil těch 30 dnů a vracíte zboží v té lhůtě -pokud tam není nějaký jiný problém o kterém nevím...tak by ho měli vzít zpět...jinak advokát se bude zabývat jakoukoliv hloupostí pokud mu někdo zaplatí...
Ano,udělám to..Zboží je v pořádku, ale tak nějak tuším, že kvůli té recenzi si nějaké poškození a špatné zabalení vymyslejí a nebudou chtít vrátit celou částku..
Tak jim napiš, že ZVÁŽÍŠ pozitivní recenzi poté co dostojí svých závazků. Recenzi pak můžeš nechat tak, protože ses rozhodl varovat ostatní - nic jsi neslíbil. Jak oni na tebe(a nejspíš mnoho dalších) - tak ty na ně.
Jak malý Pepíček Ta firma se na tobě prachsprostě obohatila, připlatil sis možnost výměny a oni to cíleně ignorovali. Vrchol všeho je ještě ti vyhrožovat(pro méně chápavé, dělají z tebe totálního d.bila). Firmě stroze oznam, že případ předáš ČOI pokud nedostojí svých závazků. Důkazy jsou ve tvůj prospěch, oni nemají šanci zpochybnit ty maily. Do střetu s ČOI nepůjdou, protože by je to sakra zabolelo. A jak ti tady radí, že výměnou za vrácení peněz dáš pozitivní recenzi - to jako vážně chceš podporovat - klidně použijme pravé jméno - zloděje? Aby podělali další důvěřivé zákazníky? Naopak. Recenzi negativní a ještě dát upozornění např na stránky dtestu, kde jsou upozornění na nekalé praktiky firem (i dtest mimochodem pomáhá poškozeným). A vůbec, pochlub se co jsou to za vykukové, ať víme...
Oni začali pak okamžitě reagovat a popsali mi postup,jak to vrátit..V první větě ale bylo,ať v první řadě smažu tu recenzi.Jestli nevrátí peníze, tak pak je zveřejním..zatím počkám
Proč se s nima tak s. a chceš dělat nějaké ohledy?
Chtěli tě ojebat, tak to čoice předej rovnou. Ačkoliv pokud to vydírání nemáš nahraný, tak z toho žádná sankce nebude, ale budou asspoň muset vysvětlovat proč nereagovali na maily atd.
Odpověz jim že dál že nějaký úpravy recenzí připadnou v úvahu až po vrácení peněz.
Zdokumentuj si správné zabalení a stav balíku při předání přepravci! Jjde o šmejdy, takže využijou jakoukoliv možnost ojebat tě. Teď reagovali pouze proto, že jim to odhání další kšefty a sami tu recenzi smáznout nemůžou.
Pak tu recenzi uprav, ne smáznout, ale podle skutečnosti tak jak se cukali.
Poctivý obchod komunikuje a nikdy zákazníka nežadá, aby nevhodnou recenzi smazal. Recenzi ponechá, ale pod ní napíše svůj názor, omluvu, vysvětlení, apod. Ale protože jsou to asi šmejdi hajzlíci, tak nemůžete od nich čekat nic dobrého a to jestli recenzi ponecháte nebo ji smažete. Vše budou řešit ve svůj prospěch, takže k vaší nespokojenosti. Na zákazníkovi jim nezáleží.
Chápu dobře, že vy jste si objednal zboží, chtěl ho vrátit a oni se ozvali až po negativní recenzi? Jak dlouho trvalo to jejich "nereagování"? Na stránkách nebyl popsán postup při vrácení zboží? Jaké hodnocení má ten eshop na heurece?
advokát se bude zabývat čímkoliv, co po něm klident bude chtít, otázkou je, zda zde něco zmůže a odpovědí je, že nic nezmůže, pokud vaše recenze je pravdivá. jen vyhrožují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.