Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najdu český fanklub Vinnetoua, Mayovek obecně?

Od: yakarimalyindian® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, chtěl bych vědět, kde můžu najít nějaký ten český fanklub Vinnetoua a Mayovek obecně. Asi jich moc nebude, nebo o nich ani moc nevím. Taky jsem si před lety oblíbil Yakariho a Malého Bleska, ale buďto to v Česku žádné děti nazajímá, nebo u žádných dětí Indiáni prostě netáhnou. Často si připadám, že jsem tu nejspíš jeden z nejposlednějších Čechů, komu by na tomto malém indiánovi opravdu záleželo, bez ohledu na to, jak moc úspěšný v Německu to je. Takže šlo by se třeba s těmi fanoušky Mayovek nějak spojit a společnými silami zpopularizovat Yakariho?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, podívejte se viz odkazy, vše si tam pečlivě a v klidu pročtěte a možná se tam kontaktujte. Pozor a bacha - moc jsem ty informace na těch webech nestudoval, tak doufám, že nejde o sekty. Zdravím!

.

ligalesnimoudrosti.cz/...

indiancorral.cz/...

ja1
20.04.25 09:58
hodnocení

2x

liska5
hodnocení

1x

Možná se ptát na Sběratel.cz. Znám paní, co 60 let sbírá všechno ohledně Vinetoua

hodnocení

0x

Doporučuji se spojit s tímto tazatelem, budete už dva (jeden, tři);)

poradte.cz/...

hodnocení

Počkat, to jsem byl já. Takže v tom jsem určitě sám

ben®

yakarimalyindian - jukněte na pravidlo Z8

poradte.cz/...

bene - měl sem jen malé podezření, a proto sem napsal "budete už dva (jeden, tři)"

No a to se potvrdilo, dokonce sám tazatel*smich*

ben®

juraja - ano, tazatel samoudavač .

hodnocení

Jak jako samoudavač? Ten původní jsem si smazal, protože si nešlo změnit nick kvůli anonymitě, tak co zase je, hej

Nebo ho ani nešlo smazat, já už nevím, ale používat to nebudu, budu používat jenom tenhle.

ben®

yakarimalyindian - buďte v klidu, protože tady je/bylo vícenásobných registrací více, tak nejste ani první a ani jediný.

hodnocení

0x

Je to až v červnu, tak můžete s článkem pracovat dále: Westernové městeč/...

hodnocení

Ono je tam letos zrovna něco speciálního a nového, to jsem namátkou kousky četl, zatím ne celý.

Hm, iDnes, znám se prostřednictvím jiného webu s jedním, co by tam měl dělat. Ale co by pak s tím mohl dělat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]