Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám dlohodobé problémy spánkem. V květnu jedu do nemocnice na výměnu kolena artroza. Muže mne nemocnice nepřijmout až se problém vyléčí? Pokud mne přijme jaké jsou jiné nemoci odložení operace? Po operaci budou ruzné bolesti a ještě problémy se spánkem? Děkuji.
Příliš o nespavosti v nemocnici nemluvte, ale při vizitě požádejte o prášek na spaní. Večerní sestra vám ho přinese. A nemluvte, nestěžujte si na všechno před ostatními pacienty. Takový stěžovatel, který svůj problém prožívá a nevnímá bolest druhých je na zbláznění. Všichni mají bolest, všichni mají problém se spánkem, všem nechutná ani jídlo, ani čaj. Platí heslo: PŘEŽÍT a nefňukat!
Operaci kolene neodkládat, mohlo by se to protáhnout klidně na rok a pak byste nespal kvůli nočním bolestem kolene. V nemocnici pobudete týden, maximálně deset dnů a pak vás převezou na rehabilitaci. Mne hned do rehab. ústavu, kde jsem byla asi 7 týdnů. Tam jsou jiné podmínky, jiný režim, a starosti, kvůli kterým doma nespíte, tam nebudou. Tam jsou vizity, řeknete lékaři, jak to máte se spaním. Ony i ty léky na bolest vás zpočátku utlumí a díky nim budete spát. Já si řekla o hořčík a po něm se snáze usne.. Vypadá to, že nespíte, protože máte z operace strach. Tu na poradně je nás hodně, co to máme za sebou a běháme zase jako srny. Kam na to jdete?
Nejčastější kontraindikace k plánované operaci je horečnaté onemocnění, nějaká infekce. O to se nesnažte ji získat. Akorát si zkomplikujete život. Na operaci je nejlepší jít v dobré kondici, po týdnech zdravé stravy a pohybu na čerstvém vzduchu. To se noha rychleji hojí. Právě jaro je na hojení ideální! Taky nemusíte na sebe navlékat vrstvy oblečení.
Nemocnice Vás kvůli nespavosti nejspíš neodmítne, pokud nejde o vážnější psychický problém. Odkládá se spíš kvůli infekcím, vysokému tlaku nebo špatným výsledkům testů. Mně osobně hodně pomohl konopný olej od CBDway. Usínání je po něm klidnější a tělo se líp uvolní, za mě super pomocník i v náročnějším období.
Sama bych operci kolene neodkládala. Čeká se na ni 2 roky i déle, buďte tedy rád, že to už máte na dosah. Co by za to mnozí dali.
Za tu dlouhou dobu, co jste věděl, že půjdete s kolenem pod kudlu, mohl jste si léčit problémy se spánkem. Času jste na to měl dost. Proč jste to neřešil dřív?
Ano, po operaci to není procházka růžovým sadem. Ale zvládnete to. Zvládla jsem to taky, pravé koleno před 9 lety a chodím jako zamlada. Každému doporučuji. A až seš vyhrabete z nejhoršího, začněte řešit i ten spánek. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.