Dobrý večer, omlouvám se za pozdní psaní zde ale zrovna jsem se vykoupal a objevil jsem spoustu malých žlutých puchýřků na palci.Nevím vůbec co to je a z čeho to je ale co vím naposledy je toy že jsem si dával před 2 týdny izolepu na palec a pak jsem to strhl a vytrhl jsem spoustu kořínků na obouch stranách palce.Tak mě napadlo jestli to není z toho.Doufám že o nic závažného se nejedná (pásový opar, kuří oko, impetigo, atd.) Moc Vám všem děkuji za odpověďi.
Hmmm hned na kožní, vypadá to na pěknou mykózu a ty pupínky zřejmě druhotné infekce.
Bývají pěkně infekční a po jejich prasknutí (je v nich čirá tekutina) se rozsemení. Doporučuju desinfikovat, hlavně okolí projevů a propíchat sterilní jehlou. Pak znovu desinfikovat. Pak růžový roztok hypermanganu a koupat celé chodidlo.
Opět připomínám desinfikovat, desinfikovat, jinak si to rozneseš všade!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.