Nejste přihlášen/a.
Měl. S píštělí do střeva. Dalo se sedět jen na půl zadku a sedět na nafukovacím kruhu bylo ještě horší. Jak to prasklo, tak totální smrad, zánět, horečky. Sprcha i 10x za den. Nejpohodlnější bylo vše dělat ve stoje nebo v leže, což mám i dodnes jako lepší komfort. Sedět na židly nejhorší. V autě na sedačce trošku lepší vzhledem k úhlu sedu. Nakonec operace a zjistili i Crohna. Rozhodně řešit včas a na nic nečekat.
Bylo to stále nehodící, jak to komunikovalo se střevem. Vpodstatě neustálá sepse a vysoké CRP. Stále mi to každý den přes píštěle proplachovali, což bylo dosti bolestivé. Nakonec to otevřeli a zašili. Pak se mi to jednu dobu v místě zašití začalo opět otevírat, ale nakonec OK. Je to holt na blbém místě. V Ostravě to dokáží co se týče píštělí zahojit kmenovými buňkami. Jinde je postup dosti radikální jak před 100 lety a nepříjemné, kdy se píštěl vyhojuje prořezáváním.
Takže doporučuji se zajímat a hledat vše možné.
Jak to máte dlouho?
Tak ono začíná vedro a potit se tam dole tomu nepomůže. Spíš naopak. Být Vámi, tak bych se nechal poslat opět na krev. S vysokým CRP se člověk obecně strašně blbě hojí. Kdekoliv na těle. A nenech si to rozjet. Případně zkus jinou krajskou nemocnici. Kamarádku u nás doktor v nemocnici odbyl a jezdí přes 100km jinam, kde je spokojená.
Měl a po čase to samo prasklo a uklidnilo se to, ovšem nebylo to ani nic příjemného, ani nic čistého. Pokud se vám tam ta cysta dělá, zajděte někam na pohotovost, jinak to má tendenci růst a nadělat nepořádek, když se vám to nejméně hodí, třeba v práci a podobně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.