Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AXA - zrušení smlouvy

Od: samot* odpovědí: 5 změna:

dobrý den chtěl jsem se zeptat jetli se da stoho nějak ven z platku jsem nezaplatil axe ještě a smlouvu jsem zrušil.Ale jak se ted zbavit te firmy ja si myslim že ten papír co jsem zrušil od axy tak ho necham ověřit notařem a pošlu to do hradce na jejích pobočku a dopíšu tam že nedodržela podmínky a proto to chci stornovat a uvidím a jak ne tak se přidam o tresním oznamením poradte jak dal děkují.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Přátelé, přeložte mě to někdo do češtiny, nebo jakéhokoliv jiného srozumitelného jazyka, díky.

hodnocení

1x

Jendo, asi se snaží sdělit, že zatočí a firmou AXA, přestože s nimi uzavřel platnou smlouvu a nezaplatíl splátku.

Nebo jsem nepochopil dotaz.

sasdax*
hodnocení

1x

Pane. Prosím napište to česky. Chcete se zbavit té firmy. Jaké? Chcete něco ověřit notářem. Co? Nedodržela podmínky. Jaké? Chcete podat žalobu. Chcete ze sebe udělat blbce? Pakud by jste psal žalobu tímto stylem, tak se vám vysmějou. Používejte diakritiku a věty začínejte velkými písmeny. Až pochopíme o co jde, tak můžeme poradit.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Vzít si nějakého super právníka, našetřit na něj pár desítek nebo set tisíc a soudit se. Pak je tam tak 1% naděje, že to vyhraje.

cyril*

Vyhrát v tomto případě lze pouze "kontumačně" , to když se protistrana nedostaví k jednání! *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]