Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kytka na druhém rande

Od: martinkrasa odpovědí: 10 změna:

Zdravím.

Chystám se na druhé rande se slečnou a nevím, zda jí mám dát květinu, přeci jen jde zatím pouze o takové oťukávání. A myslíte, že bych jí měl na konci políbit? Jak u kytky tak u polibku si myslím, že jí dám trochu víc najevo, že s ní chci něco víc, než jen kamarádství.

Díky za odpovědi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

jak si tak na Vás vzpomínám tak už jste se tu jednou ptal pod stejným nickem..a myslím že máte i další nick/y pod kterým pokládáte stejné nebo podobné otázky---a lidičky se snaží poradit mladíkovi který je nesmělý a tak se snaží ...takže nevím co Vás k tomuto trolení vede...asi Vám to dělá dobře *klik*

hodnocení

3x

Ne, kytku ne. A navíc, mě vždycky zabude horko, když vidím mužského, jak schovává kytku za zády a tváří se jako by cosi ukradnul. Celá schůzka, povídání a tvoje chování by mělo jasně ukazovat na to, že je ti s ní dobře, občas to řekni a že byses s ní rád vidíval čstěji. Žádná velká vyznání, žádné plány. Jen si užívej pěkné chvilky a nedělej z ní vážnou záležitost. Užívej si a dovol dívce, ať si hezké chvilky také užívá. Nepředváděj se a nebuď z nejistoty dramatický. *hej*

liska5
hodnocení

2x

Vy už jste přece byl na tom druhém rande /?/ *zmateny* To musíte odhadnout, zda jí polibek bude milý nebo ne.

martinkrasa
hodnocení

Na druhém rande jsem ještě nebyl, kde jste na to přišel?

ben®
martinkrasa - víte, že se letos ptáte na "lásku a sex" teprve počtvrté?
martinkrasa
hodnocení

Já se tedy strašně omlouvám, že jsem od Vás chtěl radu a půjdu na to všechno sám (je to pro mě nová situace).

ben®

martinkrasa - o mě ani tak nejde, ale je určitá pravděpodobnost, že Vám tento dotaz (pokud to vyhodnotí jako porušování pravidel poradny, které už jistě znáte) @admin odstraní.

hodnocení

1x

Tak ako to je? Bolo vobec nejake prve rande alebo su to nejake teoretizujuce fantazie pre pripad, ze by vobec nejaka slecna bola na obzore? Rukopis vasich opakovanych otazok je jednoznacny.

km
hodnocení

0x

pokud budete sedět např. v restauraci a pak se odeberete domů, tak ji kytku klidně přineste. jestli je v plánu někde trajdat, tak nosit kytku je otravné. to zda polibek ano či ne vyplyne/mělo by vyplynout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]