protože vlhčený toaleťák/ubrousek může ucpávat záchody, tak je potřeba ho házet do koše? moc nechápu, co je na tom k divení... ale jsem žena, tak mám možná jiný pohled na použití hajzlíků, no.
Frajer má žaludek na takovou práci, se v tom vyžívá,to musí být asi úchylka...
Ovšem z videa vyplynulo, že ty odpady WC byly úplně na nic. Říkal o nějakém esíčku, což, i když nejsem instalatér, tak nějak tuším, že to tak u gravitačního odpadu být nemůže. Takže se nedivím, že to bylo ucpaný.
Ke konci to zazdila ta ženská, mimohodem pěkné čuně, když kromě ubrousků háže do WC i tampony. když za ním po čtyřech hodinách přišla a zeptala se, jak to jde. Se divím, že ji frajer nevzal tou vydolovanou koulí vlhčených ubrousků s hovnama a chcankama po tlamě.
no i tuhle práci někdo dělat musí a věřím,že něco takového člověka na tom bavit musí,třeba to když vše proudí jak má?zlate kadibudky ...nekdo to umi s odpady někdo se střevy Tady je to aspoň problém který většinou bude tzv o ho*ně.. ale co třeba takový policajt když musí někde obstarat zesrané zechcane zblité sjete nebo ozhralé lidské prase ...které si to způsobilo samo pomůže jen jedno aby se každý zodpovědně začal.starat o svůj zadek protože když to nedělá tak to.musi dělat někdo za něj a nikdo tady nedostal život navíc aby to tahal za jiné...aspoň v těch základních lidských dovednostech přečíst použití na obalu pro ty ostatní jsou nápisy na dveřích které stejně ignorují takže k čemu je pokrok a inovace když lidé schválně sabotuji chod věci... Takový malý příklad kde by to plynout mělo...když se udělají kruháče aby to odsýpalo a vidite jak někteří zbytečně zastaví a hodinu čumí až nic nejede Tam sice řídí auto, no na ten hajzl jak se říká chodi i pan král sám...evidentně mnoho králů a královen dělá jen ta 10koruna než královské chování a myšlení ...
Ne že bych teda chtěl dělat reklamu, ale používám vlhčený toaletní papír od značky Velvet a normálně jej hážu do wc - dokonce to mají napsané i na obalu, že to lze spláchnout do záchodu - Prý díky těm bakteriím, které se “po použití” na vlhčený ubrousek dostanou, se to rozloží - musím říct, že naštěstí jsem opravdu s ucpáním kanalizace po vhození vlhčeného toaletního papíru do mísy neměl problém.
Děkujeme za tip..a je ten váš Velvet taky black jako váš nickJack ? Jinak pokud jste neshlédl video výše, paní taky měla splachovací toaletní ubrousky. A bakterie nejsou bohužel piraně
Dobrý den, protože není vyloučeno, že i muži po použití toaletního papíru použijí (na ruce či řiť) ještě i vlhčené ubrousky a do WC se nemají splachovat. Zdravím!
Tak to fakt nevím, protože u mužů snad splachování oněch hygienických potřeb nehrozí. Možná ty vlhčené ubrousky. Na dámských je to jasné.
Ve vlaku zase nechtějí házet na koleje papírové ručníky (přitom je to podle mě to samé jako toaleťák, tak to nechápu ani u těch vakuových, ale jestli rourou na koleje hodím toaleťák nebo papírový ručnk je snad úplně jedno).
Jel jsem párkrát s flixbusem a jednou tam chtěli házet použitý toaleťák do koše jako v rusku (v rusku se prý toaleťák nehází do záchoda), to už mi přišlo dost divné, no ale když to tak chtějí... (Řidiči mluvili nějakou ruštinou, tak možná proto.)
Mil-tak to mají snad ve vícero státech, třeba v bulharksu. U nás je odpad od WC min.90mm , v bulharsku toto bylo kolem 50mm proto panapr hází do koše. Nebo alespoň to tak bylo v minulosti!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.