Přátelé, jaká je situace na hranicích SK kvůli slintavce? Chystáme se na východ. Je mi jasné, že opatření platí pro kamiony, ale nerad bych někde stál s děckama v mega koloně. Pojedeme později večer tam i zpět, je třeba hraniční přechod nějak řešit? Směr bude Brno, takže je v nabídce Drietoma/Hrozenkov nebo vrchem na Zlín.
Já jel jak to začínalo (kontroly). Na Púchov to bylo úplně volné (sobota). Kolega jel den předtím v pátek přes Hrozenkov/Drietoma. Kolóna minimální. Já vždy kouknu na provoz na Google mapy a podle toho jedu.
km
Google mapy nepouzivam takze neznam. Jen se chci tedy zeptat, abych videl kolony tak potrebuji nejakou googlemapy appku nebo jak? Dekuji.
Jaká je právě teď situace, to jen ten, kdo právě projel.
Osobně bych jel po dálnici D2, páč má více pruhů. Protože když pojedete zpět do ČR přes Drietoma, budeli tam kolona náklaďáků, tak je nepředjedete, páč k hranicím je jedno pruh a plná čára.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.