Dobrý den, před pár dny jsem byl u lékaře pro bolesti zápěstí. Dal mi tabletky na zánět kloubů a příští týden jdu na kontrolu. Včera večer se mi ale přidala únava, bolest hlavy, nevolnost, bolest svalů, atd... Proto jsem si zkusil udělat rychlotest na boreliózu, protože jsem měl minulý rok klíště. Rozhodně mám v plánu opět zajít k lékaři, ale i tak se chci zeptat, zdali se toto bere jako pozitivní. Čárka C je velmi jasná, čárka T nejde skoro vidět, ale při důkladném pohledu je vidět slabší čárka. Za případnou radu děkuji, hezký den
Myslíte, že tam je? Takto se vykreslovala i čárka na kovidovém testu (respektive byla tam vidět už po vybalení), prostě bylo vidět, že tam něco je, ale nezbarvilo se to. No ale jestli to někde brali takto, tak pak se nedivím těm 90% false positive (to byla ta zpráva, že v praze odchytili 1111 pozitivních dětí se začátkem školního roku a pořádné testy to potvrdily jen u 111 (zpráva z metra začátku září druhého kovidového roku, čísla jsou o nějaký kousek asi jiná, na samé jedničky jsem je zaokrouhlil)).
Myslím si totéž. Ta čárka tam je. Možná časem, jak bude virus koncentrovanější, bude test výraznější. Nepamatuji se, že by u koronavirového testu takto prosvítal indikátor tímto způsobem a že těch testů bylo. Ale nic není 100 %.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.