Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chlupy na hrudi a břiše

Od: silver® odpovědí: 20 změna:
Všiml jsem si, že skoro na všech fotkách z tělocvičen jsou chlapi vetšinou bez chlupů. I na sockách, kde se například normální tlustí chlapi dají na nějakou kůru cvičení/hubnutí a fotí se jejich progress v čase.
Tak si říkám, jestli to je normální a většina nemá přirozeně chlupy na hrudi a břiše anebo jestli si to všichni pořád holí? Protože už den dva po oholení to svědí jako prase a nehledě na hromady pupínků po zarostlých chlupech. Nedokážu si představit, že bych se na hrudi a břiše hodil denně anebo že bych několik dní dobrovolně podstupoval to martirium s čerstvě roustoucímí a svědícími chlupy..
doplněno 10.04.25 19:45:

Možná to z toho původního textu nevyznělo, ale ta moje otázka byla hlavně o tom, jestli normálně většině chlapů prostě nerostou chlupy na briše/hrudi anebo jestli to je vše čistě o holení a jinak jsou zarostlí všichni?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

3x
Dospeli muzi bez chlupu jsou naproste vyjimky. Stejne jako zeny s chlupama. ;)

chorydness
hodnocení

2x
Je to individuální. Já na hrudi žádné nemám,na břiše ano.
Někdo je prostě ještě více opice, někdo už více člověk... *smich*
A testosteronu mám dostatek, to mám nedávno měřené.

mate59
hodnocení

1x

Metrosexuálové se vyholují všude.Normální to není.Chlupy na hrudi a břiše stačí skrátit strojkem na vlasy.

Za mě - nezkracovat!

bear
hodnocení

1x

Přes ty chlupy nejsou vidět svaly.

doplněno 10.04.25 20:28:

Můj děda chlupy na hrudi neměl a neholil se. Spíš je to asi vyjímka. Řekl bych, že většina chlapů je ochlupená. Někdo víc a někdo míň. A těch pár procent je přirozeně bez od přírody.

Asi taky záleží, jak kdo má kolik testosteronu.

hanah
hodnocení

1x

Nevím jaký je poměr, ale některým chlapům chlupy na hrudi a břiše rostou, jiným ne. To že se někdo vyfotí v tělocvičně a má holý hrudník může být buďto tím, že mu chlupy fakt nerostou nebo si je oholil jen kvůli tomu focení, aby byli lépe vidět svaly. To nezanmená že se dotyčný holí 3x týdně celý rok. On se taky 3x týdně celý rok nefotí na instagram, pokud není fotomodel.

prostromek
hodnocení

0x

Na holení bych se vyprdnula. Koupila IPL a v reklamě uvádějí, že chlupy nerostou 12 měsíců. Zas tak drahej přístroj není. Asi záleží na kvalitě. Za mě se to vyplatí. I kdyby se člověk musel ošetřit dvakrát do roka. Možná poprvé jít do saĺónu a tam opatrně vyzvědět, co a jak.

IPL taky není tak jednoduché a rychlé. Má to omezení podle barvy ochlupení a je to dlouhodobý proces než přestanou růst úplně.
prostromek

Děkuji za info.

Jen se ukazuje, že reklamy jsou stále zavádějící. A docela jsem tomuto stroječku věřila.

Tak ono to většinou funguje, ale reklamy spíše cílí na to že to člověk může používat sám a nemusí do salónu. Když se porovnají ceny v salonu a jednorázový nákup stroje tak je rozdíl velmi výrazný v řádech tisíců

liska5
hodnocení

0x

Oholení jsou třeba kvůli focení, nebo jsou to ještě "holátka".

Asi jsem staromódní, mně připadá chlap, který si pravidelně holí hrudník, trochu divnej.

hanah

Také jsem staromodní...chlapy by se neměli holit níž než na krku :D samozřejmě ať si kasždý žije po svým

hodnocení

0x
Mám pro tebe skvělou zprávu. Nikdo tě do holení nemůže nutit. Neřeš to. A nehol se kvůli cizí módní vlně, pokud nechceš. Holt jsou a budou příznivci a odpůrci holení.

kebab
hodnocení

0x
Tak se nehol chlupatí macci sou sexy
liska5

Měla jsem takového komplet chlupatého kolegu tělocvikáře. Jedna češtinářka z toho byla úplně vykolejená. Když se objevil ve sborovně v tílku, musela mu ramena a záda učesat hřebenem. Prý blaho!*smich**smich*

@liska5 chápu... těžko bych odolávala, abych si aspoň nešáhla *hi*

amy®
hodnocení

0x
Chlupy od pupíku dolů mají skoro všichni muži. Ti, kteří nemají, si ty chlupy vetšinou holí. Chlupy na hrudi, aspoň nějaké, má převážná většina mužů. Ale záleží i na věku, mladíci bývají více holí nez starší muži...neohlizejte se jak to mají druzí a řiďte se podle sebe ;)

mll
hodnocení

0x

Dost možná na to je i nějaký odchlupovací program, který to odchlupí na fotkách (podobně jako se běleji zuby, vyhlazuje pokožka, zvětšujou prsa, prodlužujou nohy a co já vím co všechno ještě neni na fotkách původní).

chlup
hodnocení

0x

Mě je pomalu 50 a nikdy sem na břiše ani hrudi ani zádech chupy neměl. Nohy mám chlupaté dost. Neholim se nikde.

prostromek
hodnocení

0x

Domnívám se, že to není o holení. Po holení máte opravdu za chvíli černé ďubky klíčícího chlupu.

Existují i depilační cukrové pasty.

Naskočil zde dotaz o použití depilačního krému na psa (což považuji za velice nebezpečnou věc) a tak mě napadlo, že tito manekýni vystavující své hrudníky bez kouska chloupků mohou nanášet na svá těla i tyto přípravky.

Ovšem neumím si představit dlouhodobé používání, jsou to totiž chemikálie, které na kůži mohou být pouze určený čas a potom rychle dolů.

Každopádně chlapům rostou chlupy i na zádech a ty se musí ošetřit jinou osobou, kdo si tam asi dosáhne.

Takže se zřejmě nechodí jenom do posiloven, ale i do kosmetických salónů. Něco za něco. Stát na stupních vítězů stojí čas, námahu, peníze. Ale zřejmě se jim takový styl života líbí a vyplatí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]