Nejste přihlášen/a.
Možná to z toho původního textu nevyznělo, ale ta moje otázka byla hlavně o tom, jestli normálně většině chlapů prostě nerostou chlupy na briše/hrudi anebo jestli to je vše čistě o holení a jinak jsou zarostlí všichni?
Nevím jaký je poměr, ale některým chlapům chlupy na hrudi a břiše rostou, jiným ne. To že se někdo vyfotí v tělocvičně a má holý hrudník může být buďto tím, že mu chlupy fakt nerostou nebo si je oholil jen kvůli tomu focení, aby byli lépe vidět svaly. To nezanmená že se dotyčný holí 3x týdně celý rok. On se taky 3x týdně celý rok nefotí na instagram, pokud není fotomodel.
Na holení bych se vyprdnula. Koupila IPL a v reklamě uvádějí, že chlupy nerostou 12 měsíců. Zas tak drahej přístroj není. Asi záleží na kvalitě. Za mě se to vyplatí. I kdyby se člověk musel ošetřit dvakrát do roka. Možná poprvé jít do saĺónu a tam opatrně vyzvědět, co a jak.
Děkuji za info.
Jen se ukazuje, že reklamy jsou stále zavádějící. A docela jsem tomuto stroječku věřila.
Domnívám se, že to není o holení. Po holení máte opravdu za chvíli černé ďubky klíčícího chlupu.
Existují i depilační cukrové pasty.
Naskočil zde dotaz o použití depilačního krému na psa (což považuji za velice nebezpečnou věc) a tak mě napadlo, že tito manekýni vystavující své hrudníky bez kouska chloupků mohou nanášet na svá těla i tyto přípravky.
Ovšem neumím si představit dlouhodobé používání, jsou to totiž chemikálie, které na kůži mohou být pouze určený čas a potom rychle dolů.
Každopádně chlapům rostou chlupy i na zádech a ty se musí ošetřit jinou osobou, kdo si tam asi dosáhne.
Takže se zřejmě nechodí jenom do posiloven, ale i do kosmetických salónů. Něco za něco. Stát na stupních vítězů stojí čas, námahu, peníze. Ale zřejmě se jim takový styl života líbí a vyplatí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.