Nejste přihlášen/a.
Někdy jsem lítala a to jsem se hodně bála, ale vzhledem k tomu, že se blíží třicátý duben, není se čemu divit. Typ nemám.
Někdy horší, někdy lepší. Vzpomínám, jak jsem třeba /před mnoha lety/ zažila ve snu velice něžnou erotickou noc s jedním pěkným slovenským hercem. A on, chudák, ani neví, že existuju.
Na dnešek se mi zdálo, jak jedu se svými turisty vlakem po Indii. Vlak byl velice plný. Měla jsem spoustu balíčkú, při nastupování mi jeden upadl, bylo v něm nádobí, skleničky, vázičky a to se rozbilo na střepy. Děvčata nastoupila, já to nestihla, přede mnou masa lidí, stoupla jsem si aspoň na schůdky a chytila se té tyče u dveří. A jelo se.
Jenže u té tyče začaly nějak povolovat šrouby, kterými byla přichycená k vagónu. Kymácela jsem se tam, ale nakonec to asi dopadlo dobře. Protože jsem se probudila doma a byla jsem živá. Vlak byl pryč.
Jednou jsem /doopravdy/ postrádala malý TP do auta a šíleně jsem ho hledala, celý večer. Nenašla. Zdálo se mi pak celou noc, jak hledám malý TP. Po probuzení jsem ho našla hned na 1. pokus. A večer nic.
Je to asi podle toho, v jakém rozpoložení jde člověk spát. Dejte si večer teplé kakao, pusťte si nějakou pěknou hudbu /za mě country/ a uvidíte, že se Vám bude dobře spát. Třeba s nějakou slovenskou herečkou. Jaga.
Sen je reakcí mozku na kombinaci zažitých událostí s různými vlastními fantaziemi. Pokud se vystavujete negativním situacím, nelze se divit, že si je mozek během spaní vyvolává a může je i zhoršit, protože fantazie pracuje i ve spaní.
Rada: Nedělejte negativní věci přes den, nesetkávejte se s negativními lidmi a ideálně nesledujte sociální sítě, ktere tento problém mohou vyvolat, zhoršit a udržet.
Už jenom tvůj nick a avatar je tvůrce zla špatných snů.Raději už nic nepiš a nezjevuj se tu satane.
Tvoje rada - Nedělejte negativní věci přes den, nesetkávejte se s negativními lidmi a ideálně nesledujte sociální sítě, ktere tento problém mohou vyvolat, zhoršit a udržet. - je už úplně mimo.Proto asi nemáš ve svém věku ženskou a žiješ pořád ještě sám.Od něčeho odrazuješ,ale poraďte sleduješ.Ženu si taky neumíš získat pro život - tvoje slova zde.Tak raději neraď co a jak.
Pre pána " chlochydessa®", žijeme v realnom svete, obklopení
ľuďmi, udalosťami, politikmi, mediami...
Nemožeme sa tomu celkom vyhnuť. Snažme sa v sebe budovať
" imunnosť", pokial sa to dá. Dobré skutky by sme mali robiť vždy,
nielen za účelom dobrého spánku, a pekných snov...
Já teda považuji Chlochydessovu odpověď za nejfundovanější, a to nejsem nějaký jeho příznivec.
Taky mi připadá nemístné sem tahat soukromí kteréhokoliv rádce, nota bene pomluvy. To je pod úroveň poradny.
Už jsem se bál, že Chlocha vypnuli spolu s USAIDem.
Uváděné standardní vysvětlení bohužel nesedí např. na malé děti, u nichž jsou noční můry zřejmě běžnější než u zbytku populace. Je třeba se zaměřit na ochranu před entitami. Postupů je mnoho, od lidových po spirituální, stačí zkoušet, co pomůže.
Velmi bych uvítal racionální vysvětlení toho, jaký rozdíl je mezi skutečností snu a skutečností reality, resp. jak můžete poznat, co je skutečnost a co ne. To co děláme když nespíme je skutečné protože to paměťově den za dnem navazuje? To je ovšem dost nedostatečné a pochybné vysvětlení
Dobrý den, zlé sny často vycházejí z přetížené psychiky a nekvalitního spánku, i když si to člověk ne vždy hned uvědomí. Mě trápily opravdu dlouho, budil jsem se několikrát za noc, sny byly nepříjemné, a ráno jsem se cítila úpln vyčerpanej. Hodně se mi to pořadilo vše srovnat pomocí CBD. Beru pravidelně večer gummies od CBDway a od té doby je můj spánek mnohem klidnější. Nějaké ty noční můry úplně vymizely. Navíc se mi zlepšila i večerní nálada, hlava se zklidní, tělo se uvolní a usínání je mnohem přirozenější. Za mě skvělá přírodní pomoc, pokud hledáte něco jemného a účinného bez vedlejších účinků.
Negativní myšlenky jakéhokoliv směru jsou dílem mozkové činnosti. Byli jsme na dovolené v Beskydech kde nám lektorka mimo jiné "zacvičila rukama" na zbavení se jakýchkoliv myšlenek. Doslova je odhazujete pryč. Je to nějaký druh jógy kdy se vám vyčistí hlava a je vám fajn.
>
V noci když se převaluju v lůžku tak si začnu přemílat v hlavě ta slova, nemusí se u toho cvičit a ku podivu to funguje, jupíí. Na sílu se zbavíte otravných myšlenek a za chvilku usnete spánkem spravedlivých )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.