Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, napadlo mě. že bych mohl zkusit nabízet službu pískování dřeva, starých omítek apod..
Peníze na nářadí mám..ale popravdě nevím..jakou kvalitné pískovačku ani jaký je vhodný kompresor bych si měl pořídit..
Máte s tím někdo zkušenosti? nechtěl bych pak podruhé kupovat něco silnějšího a vhodnějšího.
myslíte, že o tuto službu bude zájem? napadlo, mě že by to třeba chtělo i město.. co myslíte?
Musíš od něčeho začít.
Buď si koupíš kompresor a pak podle výkonu kompresoru a množství vzduchu připojíš dlouhé hadice a pískovací pistoli.
Nebo si koupíš pískovací pistoli a potřebné hadice a pak podle parametrů pískovací pistole budeš hledat vhodný velký kompresor.
Ale rozhodně bych počítal s kompresorem, který se zapojuje za osobní auto nebo za nákladní auto, je poháněný spalovacím motorem a asi naftou. Žádný malý kompresor takové pískování nepřežije.
Taky potřebuješ velké množství pískovacího materiálu a ještě pracovní oblečení, nějakou filtraci vzduchu a brýle a štít na ochranu očí a obličeje. Samozřejmě i rukavice a obuv.
Souhlasím, že můžete začít od slabšího, méně agresivního pískování.
Každý materiál vyžaduje něco jiného.
Minulý rok jsem chtěla opískovat dřevěný stůl. Oslovila jsem firmu, která nabízela pískování dřeva. No, a stejně mě odmítla, že by z toho dřeva nic nezbylo. Tak asi měli hodně silnou, i když si myslím, že to byla výmluva.
Jinak existují půjčovny tohoto zařízení, takže máte možnost si vyzkoušet a potom se rozhodnout.
Celkem bych řekla, že firem provozující tuto živnost tolik není (když jsem pátrala). Tak možná zaplníte díru na trhu.
Těch profesionálních a zavedených firem po celé ČR je tolik (viz.net ),že je zbytečný uvádět typ kompresoru-na něm stejně tolik až tak nezáleží.Nápad dobrý,ale trochu pozdě.Pro domácí použití jsem si postavil svoje z velkého hasícího přístroje,pár součástek a pohoda.
Zkuste něco jiného co by se ujalo.Třeba slepice co snáší vejce za prodejní cenu 3,-Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.