Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod íránské ceny na CZK

Od: iranian odpovědí: 2 změna:

Zdravím. Tohle je prsten od firmy MZ Gold, která sídlí v íránském Isfahánu. Nejsem si úplně jist převodem ceny na české koruny, protože Peršané mají vlastní číslice a navíc se v jejich měně perou pojmy riál a toman. Vychází mně to na necelých 85 000 Kč, což by snad odpovídalo okolnostem - 18Kr/750 a íránský (čili levnější) původ. Nuže? Děkuji. *nevi*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

1x

Vím, že v arabském světě je 18 kr zlato běžné a když obchodník prodává, výrobek odváží a vychází z nějaké burzy ceny zlato prodej.Nejprv nasadí cenu,z které se dá slevit 30-40%.Mají to spočítané včetně práce,která je tam velmi levná.Cena 85000 Kč je hodně přemrštěná.Chybí váha prstene.

ring
hodnocení

0x
Proč tak složitě tady?
Na jejich stránce máte přímo převody i cenu zlata.
Kupujete nebo prodáváte?
Já jen...kolik si někdo cení toho kdo to bude nosit a to nevím co je to za prsten, netahá mě ani zvědavost ani závist *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]