Nejste přihlášen/a.
Zdravím, čím doporučujete přilepit na akci falešný knír? Díky.
Pokud si koupíte falešný knír, prodává se obvykle s "lepidlem", které lze použít na kůži. Pokud improvizujete doma, asi bych zkusila přilepit co nejmenším kouskem leukoplasti, dnes se dělají speciálně obličejové leukoplasti v barvě kůže a také nebolí, když je seškubnete. Ale jinak opravdu asi lepší koupit ten knír a s ním koupíte i to lepidlo.
Mám ověřeno, že funguje obyčejné vteřinové lepidlo. Ale pokud se zde za týden objeví dotaz "Čím odlepit falešný knír?", věřte, že nebudu vědět odpověď...![]()
Prý se falešné kníry lepí mastixem. Ale co je to mastix, to pořádně nevím. Našlo by se to ve wikipedii, já jen vím, že na fantasyobchod.cz/... je momentálně vyprodaný. Třeba by Google poradil jiný obchod, mně se nechtělo pátrat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.