Nejste přihlášen/a.
Zdravím, poradil by mi někdo prosím s mými problémy? Jednak mě trápí to, že se mi hrozně mastí vlasy,jeden den si je umyju a druhý je to hrůza. Dál mám větší problém s holením nohou. Jakmile si nohy oholím holítkem (žiletkou), udělají se mi obrovitánské hnisající pupínky, po kterých zůstávají ošklivé jizvy,nevíte někdo,co s tím? Děkuju za rady, Jana
doplněno 11.11.10 17:24:Poradíte někdo prosím, jaký je asi na tento problém s pupínky nejlepší způsob holení nohou? Jestli se třeba po vosku nebo depilátoru pupínky nedělají. Moc díky za všechny odpovědi, Jana
jestli se vám mastí vlasy tak začněte používat KOPŘIVOVÝ šampon, opravdu pomáhá. Vždy když se oholím žiletkou tak se mi také udělají pupínky ale od té doby co se po holení namažu nohy tělovým mlékem tak mám pokoj a žádné pupínky... mě to pomáhá, nevím jak ostatním
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.