Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak říct holce, že s ní chci chodit

Od: martinkrasa odpovědí: 29 změna:

Mám menší problém.

Nějaký kratší čas se stýkám s dívkou a nevím, jak jí říct, že bych s ní rád měl něco víc než jen kamarádství, jelikož jsem to ještě nikdy v životě nedělal. Děkuji předem všem.

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Nijak. K čemu by jí taková informace měla být dobrá? Když budete mít něco společného, tak to budete dělat tak často, až spolu začnete chodit bez vysvětlování.

liska5
hodnocení

4x

Jestli nejsi jistý, že o Tebe stojí, tak nic neříkat! Pokud Tě má jen za kámoše, tak ji takovým vyznáním zaskočíš, jelikož tohle nechtěla a pak seTi bude spíš vyhýbat, nebo tím pobaví kámošky. Obrať si to, co bys dělal, kdyby Ti řekla holka, co se ti nijak nelíbí a nestojíš o ni, že je do tebe zamilovaná. Od té chvíle by před ní zdrhal.

Nic neztratíš a jedině získáš, když budeš pohodovej, milej, pozornej, vtipnej. Ona to pozná podle Tvého chování, úsměvu, pohledů, maličkých pozorností ...společné zájmy.

V tychto temach sa zhodneme, este ako chlap by som dodal, ze ma skusit fyzicky kontakt a nespravat sa ako asexualny kamarat.

liska5

Taky pozoruju *zdravi*

liska5

Nemusí hned za ruku, ale když ji vezme na chvilku kolem ramen, když budou procházet někde mezi lidmi. Takovou ochrannou paži jí poskytne... To je takový nenápadný " nájezd "

prostromek
hodnocení

4x

Takhle na tvrdo to říct nemůžete.

Láska musí vyplynout sama. Hned to nebude, dejte slečně čas, abyste se poznali, zvykli na sebe, tzv. očuchali se.

Vodění za ruku, obejmutí za ramena, jemné polibky, prohrábnout vlásky, dárečky atd ... a nechat vše uzrát. Abyste si byli milí navzájem a děvče chtělo samo se dotýkat, sama chytne za ruku, okolo pasu ...

hodnocení

2x
Chtěl bych být víc než přítel tvůj.
Dej si říct a chvíli stůj.
liska5

Myslíte, že to zná? Že by jí to přezpíval?

Nevím, snad, no a co nezná najde na YouTube *smich*
asd1

A co další věta? To bude tam kde je teď ;) :D

Jenže "kamarád mi schází čím dál víííc..."
Šak nemusi zpívat dále.*tuc*

To víš. A pak mu na to řekne vrať se do hrobu *smich*

hodnocení

1x

Chcete na to aj uradnu peciatku z Uradu pre chodenie?

Hlavne ziadne reci, pisacky, otazky, vyznania a podobne.

Ak ma zaujem, tak sa s vami dalej stretava bez vyhovoriek ako "nemam cas", to je prvy dobry signal. Ci vas berie ako kamosa alebo nieco viac, to otestujte fyzickym kontaktom, zacnite drzanim za ruku, malo by to nejako vyplynut zo situacie.

martinkrasa
hodnocení

Vypadá to s ní docela dobře, protože se mi nijak nevyhýbá a moje nabídky na schůzky neodmítá.

hodnocení

1x

Pomalu, kousek po kousku získávat pozice. Lehce se o ni otřít, pohladit, chytit za ruku. Časem políbit a uvidíte...pokud ji to bude nepříjemné, tak to hned poznáte.

vztahovykouc
hodnocení

1x
Chytni ji za frndu (mezi nama profikama se rika sahnout na svaba) a poznas to hned
newvztahovykouc

Asi nejste takový profík, protože by bylo lepší použít odbornější výraz "spodní hrábě", ten vystihuje naprosto přesně danou situaci.

kgemini

Tak tak, jediná jejich páka je to dole, jakmile to poskytnou, pak jsou nám nanic až do doby kdy zas chceme vyprázdnit, takže max. ta hodinka denně nebo obden a pak at táhnou, lásku od nich nelze čekat.

p23®
hodnocení

1x

Co byste dívce říkal? Pokud Vám společně bude dobře, není co řešit. Váš vztah bude pokračovat dál. Snažte se.

Zdravím.

yarda1
hodnocení

1x

Komusi (vím o koho jde, je to známá osobnost, jmenovat nebudu) se líbila jedna slečna, tak jí začal nadbíhat, zvát ji na setkání, když se odhodlal a zeptal se jí, jestli by spolu mohli chodit, slečna odpověděla: "Já jsem myslela, že už spolu chodíme".

helenka
hodnocení

0x
Asi bych zkusila oťukávání ve stylu: Jak to máš s klukama? Vídáš se ještě s někým?
Ale zas ať to nezní moc žárlivě :D
Nebo jí můžeš třeba i pochválit, jak vypadá. Že má třeba hezký účes a krásné vlasy...
Nebo do zprávy přidat srdíčko.
Nemusíš nutně hned přinést kytici a říkat, že jsi do ní blázen.

km
hodnocení

0x
Napises ji jestli se nechce potkat a nakonec zpravy das lilek a kapky a pokud bude souhlasit, tak je ruka v rukave. *uspech*
prostromek

Možná, že děvče tohle nepochopí, jestli je nevinná, tak tyhle věci jsou zbytečně natvrdo, byť v obrázcích. Tady se jedná zřejmě o první, nevinnou lásku.

km
Ja vim. Byl to trochu vtip. Dekuji za vasi reakci, ze jste to ozrejmila.
prostromek

Vzpomínám na 15 let, kdy mi kluk řekl, jestli nechci jeho kaktusa. (to je blbej název, co!)

Já bylá rudá jak pivoňka.

km
02.04.25 08:44

hodnocení

0x
Tvůj problém je v tom, že moc věcí řešíš.
To ženský často nemají rády. Dokud teda nezačnou chtít něco řešit ony..
liska5

Jsou to často kluci, co nemají sestru, nelítaji venku s holkama ze sousedství, co pak v komunikaci s dívkou vidí vědu.

Natož když jdou na rande dva introverti od přírody*zmateny* Na to je nejlepší spolu se smát, smích odbourá zábrany.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]