Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stížnost na zdrav.sestru

Od: jajina® odpovědí: 13 změna:

Zdravotní sestra v ordinaci jedná s lidmi nevybíravým způsbem. Ječí a uráží,dělá důležitou, je na ni hodně negativních recenzí. Bohužel má podporu p.doktorky,kerá je totéž v bledě modrém.Kde můžeme podat stížnost?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

spu
hodnocení

8x
Nenaděláte nic. Najděte si jinou doktorku
pavel

Přesně tak já to kdysi udělal a nelituji toho dodnes.

asd1

I nepříjemný buran může být výborný profík, a naopak milá doktorka může být lama která nerozpozná vážný problém a bude místo třeba boreliózy léčit chřipku.. Tohle je třeba rozlišit.

Hodně umí udělat i vzhled, přístup a chování pacienta, i arogant pak může jednat úplně jinak..

km
asd1: durazne nesouhlasim. schopnost jednat s lidmi je jednou z delezitych kompetenci lekare i sestry. pokud to nezvladaji, netrefili se fakultou, meli jit na veterinu.
id
Nikdo není nucen chodit do nepříjemné ordinace. Když bude protivnej pekař, tak tam nepůjdu pro rohlíky, abych mu dělala tržbu.
km

id: to je sice pravda, ale neúplná, mnohde totiž lidé na výběr namají a jsou rádi za to co je. další věcí je, že lékař placený z veřejného zdravotního pojištění si prostě nemůže dovolit chovat se špatně k lidem. pokud jede pouze na sebe, tak ať se chová jak chce.

asd1

Já teda víc koukám na to jaký peče rohlíky než jestli je protivnej kokot. Podobně u lékařů. I ta sestra, může být milá ale neumí napíchnout žílu, 10 minut snahy a modřiny.. To radši protivnou krávu která to píchne hned a bez modřin.

To neznamená že by lékař neměl jednat na úrovni, jen že to není ta nejdůležitější věc.

Přesně, radši protivu kterej umí. Nač je sestra nebo doktor, kterej je hodnej milej úslužnej, ale úplný kopyto, co nejvejš zvládne napsat léky a ještě blbý.
Na druhou stranu, stačí za den tři prudiči a hned je nálada pod psa. Pak stačí opravdu málo aby člověk bouchnul
hodnocení

Jenže u nás je jen jedna foniatrie a jezdit 50km jinam se starým dědou,který má Alzhaimra,to teda nemůžu.Takže mě nezbývá,než ty urážky snášet.

hodnocení

3x

Nenechat si nic líbit. Kdyby mě urazila, to by viděla ten cirkus. Ona je tam pro vás. Jinak jak radí ostatní. Čelem vzad a mazat. A dát negativní reakce v hodnocení.

kmet
hodnocení

2x

Zde, ale je potřeba přihlášení.

hodnocení

2x

Na takové jednání, ať je to kdo jeto, já polohlasně řeknu: Z celého srdce přeji vaší mamince, ať se, až ji bude zle, setkala s takovým jednáním. *hej*Anebo: Také patříte k těm lidem, kteří s často ptají, proč jsou lidé tak zlí? *hej*Anebo: karma je mrcha. Nezapomíná a neodpouští.

Jinak vřelý souhlas s Ringem.

hodnocení

0x

Chová se hrubě jenom v ordinaci nebo i v čekárně?.?.?

Pokud i v čekárně tak bych si to nahrál a pak bych to zveřejnil na sociálních sítích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]