Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Staré sifon. bobičky - co s nimi?

Od: bombicky odpovědí: 2 změna:

hezké ráno,

doma jsem našla krabičky sifonových bombiček, problém je, že už je poněkud starší - jedna 6 let, druhá kolem 10 let. Můj dotaz, co s nimi? Sifon už nepoužívám, prodat asi také nepůjdou(jsou staré), vykupují se vůbec ještě dnes ty prázdné?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vykupují se, ale ...

Mám doma prázdné bombičky, dostanu za ně peníze?
Ano. V rámci ohleduplnosti k životnímu prostředí se firma SIFOS snaží udržet v oběhu maximální množství bombiček, aby bylo třeba co nejméně vyrábět nové.
Jsme od zákazníka připraveni vykoupit nerezaté bombičky v takřka libovolném množství. Výkupní cena je 5 Kč za krabičku po deseti kusech.
V případě doložení nákupu bombiček (těla + náplň) po 1.9.2009 u firmy SIFOS nebo jejích partnerů je výkupní cena 28 Kč za krabičku po deseti kusech. Maximální vykupované množství je pak 400 ks bombiček. Tato zvýhodněná výkupní cena je platná do odvolání.
Výkup bombiček nelze právně nárokovat. Těla bombiček jsou majetkem zákazníka, nejedná se o vratný obal.

...

Je to ze stránek firmy Sifos

Neberte to za Ty peníze ;)

doplněno 05.02.13 07:00:

Berou je i tady ovšem za stejnou cenu.

hodnocení

0x

Taky mám doma dvoje,ale za 5,-? To si nechejte raději doma na ,,památku,,třeba budou mít za pár let sběratelskou hodnotu. :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]