Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Já : " Budeš se mnou ještě někdy mluvit"?
Ona: "Jako by na tom záleželo"
Jak na tohle odpovědět? Jedná se o blízkou osobu.
1x
Buď to půjde totálně do kytek (a oprávněně).
Anebo prostě ne. Pokud jde jen o zbytečné nedorozumění a chvilkové vzplanutí emocí.
Zákeřné je nebýt upřímný, aby se mnou druhý bavil (anebo ještě něco jiného).
Zákeřné je i být upřímný a pak být mučen tichem a nezájmem,
možná tam míří tomkk#
Co se tam stalo ví jen oni 2 a někdy už ani sami nevíme na čem se to přesně zauzluje
Škoda že se to děje pořád dokola
Každopádně autor napsal hodně málo o celé situaci. Nenapsal, proč s ním dotyčná nemluví, jestli se třeba omluvil za případnou chybu, atd.
Jak říká Bohuš žena když mlčí tak bud přemýšlí nebo je nasraná tu je nasraná no a takova i.mala zaseknutí končí kolikrat že spolu nemluví některé rody věky prostě něco přejde na další generaci
1x
Ticho, nemluvení, to je jedna z nejtěžších kalibrů manipulace, citového vydírání. Ať řekneš cokoliv, tím jen potvrdíš, že funguje. Měla jsem takovou maminku. Peklo! Co říci? Vůbec nic. Zachovat ticho a klid, snažit se to dostat z hlavy a v klidu vyčkat, až uraženost přejde ve snahu věci vyřešit. Pak už ale nedovolit babrat se v jednotlivých, dílčích situacích. Jsou to prkotiny a žabomyší války, které vztah ničí. Je třeba ticho přežít a pak se tvářit, jakože nic se nestalo,jedeme dál.
Ale trvalo mi hodně let, než jsem na tohle přišla a dokázala to.
0x
i když to tak mozná doteď nevypadalo. "
Jak moc blízká? někomu jsou bližší cizí lidé víc než rodina.
Tak ale pokud ji chcete vysvětlit proč nejste s ní ale s někým.jinym na to bych vám.po dlouhé době s*ala I já, tzn.
Že rozhovor stejně na výsledek nemá vliv
Pokud se jedná o to aby se vám ulevilo
Mluvím za sebe.jsou hranice za kterými už není další cesta, možná po dloooooouhe době, většinou jde stejně jen o nedorozumění nebo nos někoho jiného.
Pokud neodpoví
nenapíše tak ji na tom nezáleží
Nebo chce dál dělat krky (uraženou).
Pak máte ještě 2 pokusy říká se 3x a dost
Pokud jde o běžné chyby, omluvu a ten druhý si hraje na dokonalého bezchybného neomylneho
ztrácíte čas
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.