Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opakující se kvasinkové infekce a popraskaná předkožka

Od: da odpovědí: 6 změna:
Dobrý partnerka trpí na kvasinkové infekce a pokaždé to přenese i na me.Vyzkousela globule co jí poradil Dr ale po vysazení zase to samé.ja jsem nikdy na to netrpěl ale až teď a k tomu mám ještě suchou a popraskanou bolestivou předkožku mám si taky někam zajít?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x
Pokud ji v pohodě přetáhnete,natírejte Clotrimazolem nebo vazelínou, mastným krémem.Když nejde přetáhnout, navštívit urologa.

jeskynka
hodnocení

0x
Pokud jste si věrní na 100% nemate jiné vztahove problémy kdy u žen se tím muzou kvasinky objevit také po užívání antibiotik za mě třeba penicilin a taky přílišná hygiena změna prášku na praní nebo přespřílišné používání lubrikačních gelů.. kdyz se ztrácí v motoru olej taky to nevyřeší jen doliti dalsiho oleje... *vtip*
pak zbývá společná léčba myslím že jsou i věci které se používají .při milování takže 2v 1 *placni*
Taky to.muze dělat antikoncepce strava přílišná na cukry pokud platí první pravidlo zdraveho vztahu opravdu na 100% u obou
Hmm rádo se to vrací ale určitě řešit z dr.
uz proto že žena asi uvažuje v budoucnu o dítěti protože každý vedlejší špatně řešený problémek na cestě životem může být pak poradnou stopkou k otěhotnění ale máte to ve svých rukách?!

hodnocení

0x

Souložte s kondomem. Ten vás před kvasinkami spolehlivě ochrání. Nic jiného nepomůže. Budete si to jen marně předávat navzájem. Kvasinek je obecně velký problém se zbavit.

pb®
hodnocení

0x
Mazat mastí s clotrimazolem oba dva. Ona pak ať používá preventivně vaginální laktobacily, třeba Gynocaps. Některé ženy na to trpí a kvasinková infekce se rozjede třeba jen když se spotí, navštíví bazén. Chce to na nic nečekat a hned máznout.

liska5
hodnocení

0x

Hlavně vynechte ve stavě cukr, sladkosti, slazené nápoje i bílé pečivo, chipsy, zákusky, čokoládky. Tohle vše podporuje, přímo přikrmuje ve střevě kvasinky, které se pak množí a projeví se nejdříve v místech, kde je teplo a vlhko, na hraně sliznic. Postižená místa koupejte v růžovém roztoku hypermangánu, mažte Clotrimazolem a větrejte. Noste bavlněné volné prádlo, mějte vlastní ručník, ostatní už bylo napsáno...Partnerka by měla dodržet stejná pravidla.

Vsetky skroby a zlozite cukry sa v tele postupne stiepia na glukozu, ktora pohana telo, bez ohladu na povodnu potravinu. Zaujimave, vo vasom zozname nie je sladke ovocie, ktore tiez kvasinkam chuti.
Tiez by ma zaujimalo, ako suvisia kvasinky v creve s kvasinkami inde v tele a na tele, tkaniva nie su priepustne pre tak velke organizmy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]