Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ejakulace bolest

Od: michal7 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Mám bolestivou ejakulaci.Moč mám přitom čistou ani mne při močení nepáli. Kde bude problém jak si pomoci? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarinek
hodnocení

7x

Jít k doktorovi, nechat si vzít krev na PSA. Nebo si skočit do Synlabu a zaplatit si test na PSA. Nejhorší možnost, zajít si jen do lékárny a koupit si test PSA. Může to být zánět prostaty nebo karcinom už v pokročilejší fázi. Měl jsem to tak.

Jediná správná rada je: postav se k tomu jak chlap a běž k doktorovi, hned!

hodnocení

2x

Sám si pomůžeš dost těžko. Maximálně si můžeš koupit v lékárně urologický čaj.

Ale když zajdeš na poradu k lékaři, tak ten bude vyzvídat podrobnosti a potom buď najde nějaké řešení nebo ti doporuči další odborné vyšetření.

hodnocení

1x

Skuste najprv obvodneho lekara, podla jeho nazoru potom pripadne urologa. Mozno mate zapal prostaty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]