Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opravit zub, který byl opravován- kde?

Od: vrtacka odpovědí: 4 změna:
Zubař zaplomboval zub, stále bolí..
I přes další kontrolu,dokonce rentgenem, a vizuální kontrolou,žádný problém tam upřímně nevidí.
Je možno někam zajít, kde by ten jediný zub spravili správně-i za penize?(a docela to spěchá). Zlínský kraj.
Prosím jen zkušenosti těch, co taky toto řešili či rad - né typu:"vyměnit zubaře
Děkujuuuu...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bear
hodnocení

0x

Kupodivu mě pomohlo vyměnit zubaře. Otevřel staré plomby, ošetřil endodonticky a vyplnil fotokompozitem. Zmizela mi pachuť v hubě po amalgámu a určitých jídlech přes den a mám zachráněné zuby.

Co čekáte, když né vyměnit zubaře? Jakou zkušenost si představujete než jsem měl já. To jsem zvědav.

runner2
hodnocení

0x

"Je možno někam zajít, kde by ten jediný zub spravili správně-i za penize?"

Ano, je to možné, pokud to je ještě opravitelné.

vrtacka
27.03.25 22:38

Ale kam?

bear

K řezníkovi. Vy se ptáte jak malé kluk.

idczlin.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]