Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Horečka po vytržení

Od: kaci odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, dnes jsem byla na vytržení 8. tím že nebyl moc ok a jinak všechny zuby bez problémů
Ale cestou domu úplně šílená zimnice i min hodinu po příchodu domů samozřejmě sem si šla lehnout a pak teplota k 39, kontaktovali byste druhý den zubaře nebo nezažili jste něco podobného?Mě se to nikdy nestalo a to už jsme byla před lety na vytržení druhého
Všem děkuju

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

4x

Když máte čas a náladu psát někam na anonymní net a nehledat radu tam kde problém vznikl,tak na tom nejste nijak zle.Kupte si ibalgin nebo paralen.Na neschopenku a omluvenku to očividně není.Co dnes - už dobrý.?

kaci
hodnocení

Vážený pane
Můžete se laskavě mírnit?
Já se jen zeptala na dotaz přičemž co občas tu vídám za dotazy tak to jsou na úrovni ZS
Hezký den

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, ano, můj otec kdysi skončil po návštěvě zubaře za několk málo hodin v nemocnici s otokem krku a otravou krve. Hlídejte se a jinak honem na Pohotovost. Zdravím!

petrm
hodnocení

1x

Mně vždy zubaři radili po větších zásazích (osmička, resekce..) ledovat. Vzal jsem si pytlík zmražené zeleniny z mrazáku, lehce ho omotal do ručníku a přikládal na tvář. Pomáhalo to.

hodnocení

1x

Zavolejte zubaři, dostanete antibiotika. Může vám recept poslat na mobil, abyste nemusela k němu chodit.

helenka
hodnocení

1x
Mně říkala zubařka, že první den po vytržení je zimnice normální. Ale určitě není od věci si dát léky s protizánětlivým účinkem jako Brufen, Ibalgin nebo Nalgesin. No a kdyžtak antibiotika. Já jsem je dostala od zubařky automaticky, protože už v době trhání jsem měla v zubu zánět. Pak se po 24 hodinách po vytrhnutí už může vyplachovat desinfekční ústní vodou jako je třeba Corsodyl. Prostě ránu je potřeba chránit před infekcí.

hodnocení

0x

Dobrý den, partner po vytrhnutí osmičky první a druhý den večer a v noci zimnice a horečka cca 38,5. Měl předepsané už od doktora antibiotika. Těm se chtěl vyhnout, takže to nakonec dal bez nich. Úplně bez teplot (i jen zvýšených) byl asi až za týden a půl po vytržení. Zeptám se... Byla to horní nebo spodní osmička? Za sebe hádám, že spodní...

kaci
hodnocení

Dobrý den, horní vlevo
Ale ta bolest je šílená,to už jsem i po porodu ale tohle je horší
Mě je taky napsala jelikož mi nedomyka srdeční chlopen tak mám strach ale bylo to odpoeldne a recept mi nepřišel takže stejně musím volat ráno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]