Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem se doslechl, že prý je také předmětem dědictví hrob.Nějak to dost dobře nechápu,proč hrobové místo? Máme také na hřbitově hrob , ve kterém jsou pochováni moji rodiče .Platíme určenou částku na 10 let,ale nikdo, nikdy nám neřekl, že ten hrob rodičů je předmětem dědictví.Nevzpomínám si, že by se mne někdo někdy na něco ptal, že bych někomu něco podepisoval?Mohl by mi prosím někdo vysvětlit jak to vlastně funguje a od kdy?Děkuji j.
Proto je nejlepší spálit -> rozprášit a je o jednu starost méně.A pokud to jen trochu jde,tak žádný majetek a když se to umí,tak všechno jednání u notáře zaplatí stát ( daňoví poplatníci ).
km: měla dvě a obě se zřekli dědictví.Nečum jak puk.Když se to umí tak je určité dědictví bez poplatků,majetek bez hodnoty...dědic důchodce a tím pádem to jde udělat zaplacení poplatků notáři přes stát.Tímto způsobem se dá zaplatit i pohřeb.Tvýma daněma.Nazdar.
Platíte pronájem za hrobové místo na hřbitově. To nikdy nebude Vaše. Pokud byste hrob třeba chtěl zrušit, odvezete si vše z kamene, hrobník vybere případně kosti Vašich předků /ukládají se pak společně/ a hrobové místo si pak může pronajmout někdo jiný.
Ano, i v notářském řízení o dědictví po mé matce byl jmenován hrob, kde je leží moje babička, děda a otec. Měl určitou hodnotu. Zdědila jej sestra. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.