Nejste přihlášen/a.
Jestli jste krátce ve vztahu, nemáte lepší náplň než čučení na filmy a ještě se u toho hádáte, pak nemáte problém ve výběru filmu.
assi - Dlouhé roky? Včera v 18:39 jste napsala: "...chceme napravit své chyby jsme spolu krátce ve vztahu...". Takže si rozmyslete, jak to teda vlastně je. Takhle to vypadá, že si z nás děláte srandu.
Ranma 1/2 - je to anime, je to zabava a je toho spousta. Neni to příliš komplikované a i když se tam každou chvíli někdo pere, tak jen komixovým způsobem, že teď o něj přerazíš stůl, naskočí mu boule jak vejce (musí být vidět i z poslední řady) a za půl hodiny už po ní není ani stopa. Já to viděl několikrát a pokaždé jsem se neskutečně bavil.
My třeba sledujeme většinou zásadně komedie. Negativity je v normálním životě už tak dost, takže si určitě nemusíme přidávat další. Je třeba sledovat samozřejmě filmy s nálepkou pouze "komedie", nikoliv "komedie/drama" a podobně, protože pak to většinou znamená že to bude spíše drama a někdo tam v polovině filmu řekne hloupý vtip.
Koukali jsme na strager things a bylo to docela v pohodě takže anis seriály které jsou komplikovanější nevadí
Lidska stonozka 1 a 2, Srbsky film, Zvraceny, Zmasakrovane blinkaci panenky, Grotesque, Salo, Kanibalove, Tvare smrti, My deti ze stanice Zoo...
Filmecky na pohodove vecery pro romanticke pary jako delane.
Mám pocit že je to tak že prostě muži v dnešní době a ve vztazích pláčou protože je doba divná a oni jsou asi z té doby zničení i zkažení v hlavě a myslí si že jsou ti špatní protože třeba nevypadají moc dobře nebo jsou i menšího vzrůstu do výšky a většího zas do šířky na hlavě skoro ani jeden vlas zato na těle jich hodně mají stejně jako pupínků a problémů se zdravím za ty roky nepečování o sebe že si o nich milovaný člověk myslí jen to špatné protože jejich nízké sebevědomí jim nedovolí prijmout že je může někdo normální milovat protože oni sami se normálně neciti...takže když jim opravdu o někoho jde a chovají k němu city tak je to ničí: například vzhled nebo to co je přitahuje nebo to kolik jim je nebo to kolik měla partnerka partnerů nebo naopak...tedy to je jen můj subjektivní názor proc se to asi deje
Když se nad tím zamyslíte, zjistíte, že pohádky jsou v podstatě plné podvodů a násilí. A podvodníky bývají většinou "kladní" hrdinové.
magdon: Ano.Např. ta Popelka nebo i Mrazík a jiné - šikana / ponižování / zotročování...
Císařův pekař ( rozdává zdarma pečivo ) nebo Dařbuján a Pandrhola ( tam lidé kradou mláto ) - rozkrádání cizího majetku
...a jiné pohádky a mazání medu kolem huby...
Jistě uvidím zda to má smysl a kdyžtak příteli řeknu že v tom smysl nevidím abych hledala filmy pro oba že to nejde
"...Problém je že se známe dlouhe roky..." "...jsme spolu krátce ve vztahu..."
...aha, takže další "troll".
magdon: "...Problém je že se známe dlouhe roky..." "...jsme spolu krátce ve vztahu..."
Proč by to nešlo? Dlouhé roky to byla jen známá/kámoška a nyní se tak nějak dali na ,,stará kolena,, dohromady.On sám-ona sama,tak proč ne.Jen jestli toho trolla nemáš v hlavě ty
Ideálně na žánr, který bude vyhovovat oběma. Ať už to budou horory, komedie, nebo detektivky. Pokud ten průsečík nenajdete, tak se raději nedívat na nic. V případě, že budete muset dělat kompromis, tak buď oba současně, nebo na střídačku.
Konkrétní film neporadím, protože jste neprozdradil(a) jaké žánry vás baví.
A co se týká filmu Free Guy... není to stupidní film. Jasně, není to žádná vysoká filmařina (i když zrovna u ní by spousta lidí, řekla, že jsou to hlouposti), ale je to poctivý a chytrý blockbuster plný popkulturních odkazů. Těm nebudou rozumět všichni, protože to je film o nerdech pro nerdy. A navíc velká romanťárna.
Pokud bych měl soudit podle tohoto filmu, tak můžete zkusit Ready Player One, Pasažéry, nebo Strážce Galaxie. I DeadPool by mohl pobavit.
Dobře děkuju moc vše jsem viděla ale přítel ještě ne ... Freeguy se mi líbil mám ráda komedii a romantiku klidně i detektivky přítel má rád to samé našli jsme právě tento průsečík...také jsme koukali na různé Thrillery a bylo to hezké dokud tam nebyla nějaká scénka třeba s podváděním nebo smrtí v rodině
Jelikoz muzi a zeny maji vetsinou rozdilny vkus, ma vetsina rodin dve a vice televizi. Kazdy si pak muze vybrat program podle sebe.
Pokud ale trvas na spolecnem veceru u TV, meli byste se domluvit s manzelem, a ne se ptat cizich lidi na poradne.
Tady vas nikdo nezna a nevime, jake mate zaliby!
assi - viz odkaz je to, o čem je můj příspěvek, tak se tam podívejte (a třeba i na zajímavé Obrázky, které Google filtruje, tak je to jen "čajíček"vzdálen filmům). To trapné video, které tady pod můj příspěvek vložil zcela zbytečně kolega, nemá nic společného s onou doporučovanou postavou, ale @admin ho zde chce mít.
@assi - protože nám scéna něco připomněla... nechutné a brutální scénky se mi nelíbí a přijde mi že se nehodí na ně dívat... pokud se tam neukáže nějaká nevěra nebo tak něco na hovno... Blbý a blbější je blbost za mě.
S vámi to nebude jednoduché a jestli je partner stejný, zbývají filmy o přírodě, o zvířátkách a pečlivě vybrané pohádky Proč se musíte spolu ausgerechnet koukat na filmy, když je tolik jiných možností, "u kterých byste se mohli bavit"?
Klidně budu ráda i za doporučení na jiné možnosti u kterých bychom se mohli bavit ať vím příklad co tím myslíte krom klasiky jakože chodíme ven, hrajeme spolu něco atd..
Pokud se flashbacky nebo silné emocionální reakce stávají častými a narušují váš každodenní život, zkuste vyhledat pomoc psychologa aby prozkoumal co se vám honí hlavou. Třeba něco odhalí Rorschachův test. Chce to prozkoumat možné příčiny a strategie, jak s těmito reakcemi lépe pracovat. Z vlastní zkušenosti vám mohu říct, že v mládí mi násilné scény nevadily, ale po určitém věku vadí. Ale není to věkem, je to nahromaděným stresem za celou tu dobu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.