Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybějící zuby nahoře po jedné straně

Od: blue odpovědí: 8 změna:

Jsem po ošetření kanálků mikroskopem ,dobré to není je mi celkově špatně ATB mě moc nezabírají a mám stále horečku .Mám už druhá ATB . V zubu nebyl žádný kaz a zub zemřel pod korunkou. Musela jsem vyhledat jiného zubního lékaře tak to také trvalo , prootže můj už asi minulý zubař to chtěl dělat, až za dva měsíce.a dal mi jen ATB které vůbec nezabrali. Nemohu normálně fungovat tělo se stím nějak neuspěšně už dlouho pere . Mám 3 týdny horečku a zlepšení nula. ATB to jen tlumí.Ale neléčí. pPřemýšlím o vytržení jelikož mám takové ataky , že to prostě nevydžím . Pod zubem byl váček . přijde že stále ta infekce nemá konce že to jde z toho zubu stále do organismu. jde o to že na té straně mě chybí již sedmička kvůli osmičce a ted by se mi hodila , když si nechám vytrhnout i tu špatnou šestku, budu mít zuby jen do pětky. Na druhé horní straně mám všechny zuby . nebudu mít pak ten obličej nějak deformovaný? když na jedné straně mám všechny zuby a na druhé nahoře budou dva chybět .Budu mít stále souměrný obličej? Poradte prosím.jsem neštastná. implanát ted hned nepřichází v uvahu mám zánět v okostici a taky nemám peníze vydala jsem za ošetření kanálků 24 tisíc a nic toho nemám. navíc se bojím že by to tělo nepřijalo.Jde mě o to kdyý to nechám tak zda nebudu mít po jedné straně nějak propadlý obličej či se me ty zuby nerozjedou .Má někdo zkušenosti , že to má po jedné straně stejně?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To vyriesi a otazky zodpovie len vas novy zubar. O tej 3 tyzdne trvajucej teplote vie?

pb®
hodnocení

0x
Antibiotika zabírají na zánět do 3 dnů. Pokud máte nová antibiotika méně než 3 dny, je šance, že ještě zaberou a váš stav se zlepší. Mít 3 týdny horečku kvůli zanícenému zubu není mormální. Co na to váš praktický lékař? Někdo vám přece musel vystavit neschopenku. Nebo snad jste schopná chodit i s horečkou do práce?
Buď můžete mít zvolen špatný typ antibiotik, nízké davkování nebo bude zánět už jinde v těle. Bakterie ze zkažených zubů kolují krevním oběhem a napadají ledviny, srdce. Nejspíš se vytržení zubu stejně nevyhnete. Kde není zub, kost v dásni ustupuje a zuby na protilehlé čelisti nemají oporu, což zapříčiní jejich povytažení z čelisti. Nicméně jakékoliv změny trvají měsíce či roky.
Je mi vás líto, nicméně spíš než jak budu vypadat bych řešila, abych přežila bez trvalých nasledků.

darsi
hodnocení

0x
Velmi doporucuji doktora Mutnanskeho v Olomouci. Pripravte si ale asi tak 10 tis urcite. Doporucuji Vam si zavolat a resit problem ihned a o horecce bych jim taky rekla. Chtela jsem vytrhnout 3 zuby, nebot me strasne bolely. Muj zubar udelal spatne endo. Dr. Mutnansky po nem praci opravil a tyto zuby mi stale slouzi.

liska5
hodnocení

0x

Ono to jde nejdřív z organismu do zubů...Pak když se to rozjede, vypadá to jako opačné působení. Tyto horní zuby korespondují se slinivkou. Ta zas trpí při věčných starostech, trápeních a přemítání..Léčit celý organismus od protizánětlivé stravy po psychiku. Jen jak už to je takto daleko, tak to vypadá na nemocnici. Pak až se zklidní zánět, tak detox. Berete probiotika v mezidobí ATB?

Tuto teoriu o korespondovani overil kto na akej vzorke pacientov? Podotykam, overit neznamena, ze sa to pise v 10 knihach tradicnej "mediciny", ktore odpisali jedna od druhej.

liska5

Nemusíte mne pořád šmírovat, napište sám za sebe svoji odpověď. Tazatelka se podívá na ty souvislosti zuby- orgán, když bude chtít. Já si to třeba ověřuji i sama na sobě a potvrzuje se mi to.

pecenkav
hodnocení

0x

Váček pod zubem je problém, návštěva zubaře, ten koukne, píchne ho, vyteče sajrajt a buď se povede a do 3 dnů to zmizí samo a nebo po třech dnech znovu k zubaři a zub bez milosti ven, ale to ti dnešní zubař neřekne, ten potřebuje co nevíc tvých návštěv, aby tě řádně podojil, ale nakonec stejně ten zub půjde ven, ale zároveň i se slušným výnosem pro zubaře.

dina
hodnocení

0x

Už několik let mám nahoře pouze 4 zuby z každé strany. Na protézu nemám peníze, zuby zatím drží, nerozjíždějí se, ale nevypadá to dobře a nic neukoušu. Musíte se naučit s tím žít, tak jako já !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]