Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl bych poradit. V prváku jsem se začal bavit s dívkou z oboru kadeřnice, já jsem obor instalatér. Zjistil jsem si instagram a začal si psát s ní. Na chodbách jsem jí potkával vždy, na obědech a vždy jsem nahodil takový ten zamilovaný pohled. Když jsme si začali psát, zjistil jsem že jsme jezdily oba na stejný tábor, jen v jiných turnusech. Docela jsme si v tom rozuměli. U několik věcí jsem jí dokázal rozesmát. Psali jsme si podstatě každý den, vše v pohodě. Na instagramu máte možnost si dát lidi do blízkých přátel. Ona si mě tam dala a já se ji zeptal že jestli si mě tam fakt dala, ale podal jsem to ve špatném formátu a ona to pochopila asi ze stránky, že mi to vadí, ale realitou bylo to, že jsem byl šťastný. Napsala mi že si mě dá teda pryč, a od té doby jsme si nenapsali ani jednou. Teďka ve třeťáku, co jsem zjistil že je sama, tak tomu chci dát šanci. Dneska ráno jsem ji podržel při vstupu do obchodu dveře, poděkovala mi s krásným úsměvěm, což hodně zahřálo u srdce. Ona asi tuší že na ní pořád koukám, ale někdy se cítím trapně, protože její spolužačky jsou doslova slepice, takže prostě pochopíte jaké jsou dnešní holky. Nechci teda házet všechny do jednoho pytle. Jen se chci zeptat, jaký krok mám udělat, a čemu bych se měl vyvarovat, aby to nedopadlo jako minule. Hlavně se bojím reakce její kamarádek ze třídy, že z toho budou mít prdel.
Děkuji moc a hezký zbytek večera.
Adri
Vykašli se na kamarádky a psaní. To je naprosto k ničemu. Chybí okamžitá reakce, smích. Navíc, jak sám vidíš, může vést k nedorozumění. Bav se výhradně jen naživo nebo po telefonu. V tomhle věku neexistuje nezadaná holka, která by si nechtěla popovídat, zasmát se a podle výsledku pozvat na rande. Nauč se lehkou, nezávaznou konverzaci s neznámými lidmi. Jestli budeš chtít dělat instalatéra pro různé zákazníky, bude to velice užitečná dovednost.
Netlačit na pilu, nenásledovat ji všude jako věrný pes, nevnucovat se, ale být úsměvavej, pozornej, pohodovej a vtipnej. Trapasy řešit s humorem. Mít dál své koníčky, pro které bude muset občas počkat... Hlavně žádná vyznání lásky, když nevíš, zda o Tebe stojí. To by ji mohlo naopak odradit, nebo bys pobavil kamarádky.
Ten sek s tím instagramem nebyl zas tak naškodu, aspoň je nějaké téma k návratu do konverzace. S humorem a nadsázkou, že se potřebuješ zeptat: jako když jsem teď odhlášenej z přátel, jestli si můžeš dát znova přihlášku ) Třeba za jeden tulipán, jestli by to nešlo?
) Prostě zasmát se společně, to bourá bariery... ... A na holky kašli, ideálně je taky pobav, se spikleneckým mrknutím jim můžeš slíbit, že jim příště přineseš zrní
)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.