Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platnost karty

Od: tomm odpovědí: 7 změna:
Dobrý den.Prosim končí mi platnost karty čs spořitelny mám na ni uvedeno 4/22 -4/25 můžu platit na ni ještě celý duben?nová mi ještě nepřišla dik

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Ano, v dubnu bez problemu.

hodnocení

4x

Klidně, s tím plaťte, přijde Vám do té doby nová.

ml
hodnocení

3x

Je to někde ve smluvních podmínkách, že platí do 23:59 posledního dne měsíce uvedeného na kartě (a asi je to obecné pravidlo). Takže ve Vašem případě do 30. dubna.

ČS posílá poslední roky karty poštou (ostatně dělá to většina bank), když jsem tam ještě měl účet, chodilo se pro ně na pobočku (byla to jedna ze 4 návštěv pobočky, které jsem v životě absolvoval - uzavření smlouvy, karta, nová karta, výpověď smlouvy).

Že by ve smlouvě nebyla automatická obnova je dost nepravděpodobné (zvlášť když je to "zadarmo"). Naopak pokud člověk nechce kartu obnovovat, musí to nějakou dobu před koncem platnosti odhlásit.

hodnocení

3x

Můžete s ní platit do té doby, dokud si neaktivujete novou kartu, kterou Vám banka pošle. Nejpozději s ní bude možné platit do posledního dne měsíce (včetně) pokud nedojde k aktivaci karty nové.

hodnocení

2x

Plaťte s ní normálně, času máte zatím dost. Ale pro jistotu si ověřte, jak máte zasílání nové karty ošetřené ve smlouvě (pokud máte internetové bankovnictví, najdete to ve svém profilu Čsp). Většinou je to automaticky poštou, ale být to tak nemusí.

tomm
hodnocení

Děkuji oběma.

Není zač a přeji krásný a úspěšný víkend.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]