Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablety na spánek

Od: mira odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Mám delší dobu problémy se spánkem. Mám předepsané tablety Mirzaten 30mg. Jaké máte zkušenosti s tabletami učinek dlouhodobé používání atd? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nejsou to tablety na spaní, je to lék na celkové zklidnění. Antidepresiva. Myslím, že při pravidelném užívání podle předpisu, by mohly bezva fubgovat.

20.03.25 12:00
hodnocení

1x
Funguju.

hodnocení

1x
Zkušenosti mám dobré..akorát se po něm docela pribira,tak hlídat stravu

hodnocení

0x

Ahoj, Mirzaten jsem taky nějakou dobu bral na spaní zabírá dost dobře, hlavně ze začátku, ale časem jsem cítil, že mi dělá trochu problém ranní ospalost a nabral jsem i pár kilo. Přešel jsem postupně na něco přírodního, osvědčil se mi doplněk s meduňkou, chmelem a kozlíkem od MedPharmy. Je to jemnější, ale fajn na zklidnění večer. Držím palce, ať se spánek zlepší.

liska5
hodnocení

0x

Tabletám se snažím vyhýbat, ale hořčík před spaním je dobrá věc. A taky je dobré unavit se přes den pohybem, prací...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]