Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozprava 2 herců, jeden obávající se dnešní doby

Od: dtra odpovědí: 3 změna:

Lesní cesta na ní jdou dva muži a jeden v nátělníku,obávající se z dnešní doby...říká a někdo si bude myslet,že je al Kaida vyskočí ze křoví a holka češka v burce,ten druhý se o to nechce zajímat a buď je to Langmajer nebo Karel Roden...ví to někdo z čeho neb je to single videjko

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Není to "O rodičích a dětech"?

prostromek
hodnocení

0x

Jednou jsem to viděla, mám matný dojem, že herec vlevo v tílku byl Josef Šebánek.

Byli jsme zvyklí od něj na jiné role.

Ale jestli to bylo z nějakého filmu, nebo klipu nevím, také jsem viděla jenom ten kousek.

doplněno 20.03.25 02:24:

Nebyli jako nějací lesníci, vojáci a Šebánek zaučoval mladšího? Něco mi tam v paměti lítá jako svléknutá košile, uniforma.

dtra
hodnocení

Ano,buď klip,či film netuším,ale Josef Šabánek dle wikipedie nežije od77.roku.A ten druhý herec byl současný... bylo to výstižné na současné dění ve světě,furt to chodilo po fb a najednou nic.Jako důvod otázky je z čeho to je,vypadal ten záběr velmi profesionálně,takže film?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]