Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlý zaklon hlavy

Od: anet odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, je mi 17, v TV jsem udělala dnes rychlý záklon hlavy, nebylo to škubnutí vyloženě, pak asi ještě dvakrát. Potom se mi začala lehce točit hlava ale mám latentní tetanii a beru eliceu, včera jsem vynechala protože jsem zapomněla prášky na intru. Trosku mě teď i mravenci ruka. Po tom pohybu žádná bolest nic. Holky mě vystrasili z mozkovou prihodou ze mi to mohlo něco udělat s cevou ale já mám cévy zdravé.. prosím spíše asi o uklidnění

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Omotejte si krk teplou šálou, máte- li berte hořčík /kakao, banán, čokoládu/. Mělo by to trochu uvolnit stažené svalíky /tetanie/ kolem krční páteře. Pak si masírujte svaly za krkem pod lebkou . Pokud to nebolí, tak pomalá cvičení na uvolnění krční páteře. Zatím jen ve vzpřímeném stoji bradou psát pomalé obloučky od jedné klíční kosti ke druhé. Pak s rukama vbok ve vzpřímeném stoji pomalu otáčet bradu nad jedno a pak nad druhé rameno, nezaklánět, hlavu v ose..To mravenčení doprovází právě hnutou krční páteř nebo taky migrénu, kde jde o dočasné záchvatové zúžení cév. Klídek. Mně někdy mravenčí ruce, když jedu dlouho na kole, jak je hlava stále zvednutá /záklon/. Vynechání Elicey může mít taky vliv. To se ptejte svého lékaře nebo v lékárně.

mate59
hodnocení

0x

Mozková příhoda ani náhodou.Pokud je hlava na veškerý pohyb svolná,nic zvláštní se neděje, bude to ok.

hodnocení

0x
Pěkný den,spíš jste si hnula s krční páteří,proto se Vám motá hlava. Mělo by to přejít

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]