Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych abych měl klid a tohodle se obávám. Děkuji moc za odpovědi.
3x
Zalezi na smeru vetru ale drtiva vetsina vzletu startuje na druhou stranu, smer nove dvory a kutna hora, naopak od golciva je vetsina pristani, ktere jsou o poznani tissi nez starty, a toho provozu tam je minimum kdyz neni letecky den nebo n jake cviceni o kterem letiste informuje v okolnich obcich, nekolikrat do roka, myslim ze v golcove vas vic bude rusit železnice nez letiste, hezky den
3x
Golčák je ale na příletové trase, tam jsou letouny na minimálním výkonu motoru, tudíž nedělají nijak výrazný hluk. Já bydlím na této trase o kus dál, zrovna teď jsem Gripen slyšel, ale nijak rušivě.
2x
Dobrý den, kdysi dávno jsem v Golčově Jeníkově trávil hodně času. V té době vojenské letiště fungovalo hodně aktivně a stíhačky byly slyšet denně. Ale co si vybavuju, tak to žádná tragédie nebyla. Ale je to subjektivní.
Jestli máte možnost, zkuste se na nějakou dobu ubytovat poblíž letiště. Třeba v rámci nějaké dovolené a sám uvidíte, jak hluk z letadel na vás působí.
Taky je faktem, že když člověk bydlí u nějakého rušivého objektu, tak časem jej začne ignorovat - viz bydlení u letiště, kolejí, dálnice
Hezký den přeji
0x
A nebo už za 10 let USA nebudou našimi "kamarády", a ta letadla vůbec nedostaneme, nebo je Američané SW zablokují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.