Z důvodu velké křivdy jsem se nechtěl učastnit pohřbu velmi blízké osoby, ted me mrzi že jsem nedal poslat věnec. (Celkově jsem byl i v šoku) Má nějaký význam dodat věnec až ted po pohřbu(třeti den po pohřbu) přímo na hrob kde ale teprve bude ulozena urna? Dekuji
Cítíte-li sám za sebe potřebu se rozloučit aspoň dodatečně, pak je to v pořádku. Jestli jde jen o to, aby vás "lidi nepomluvili", je to zbytečné.
rodinka
Na pohřbu jsem nakonec byl, na poslední chvíli jsem se rozhodl. Nechtěl jsem jit hlavně kvůli povedené části rodinky. Vzhledem k tomu, že právě na základě křivdy mě jaksi pomlouvá i "čokl pod vraty", tak bude asi duvod jiný...
autol
Na základě křivdy, tak to se nejspíš cítíte jako ukřivděný a dáváte to pěkně najevo.
Na hrobci můžete nosit co chcete, ale doporučuju po dohodě s tím, kdo je majitel neboli správce hrobu, kdo ten hrob platí, protože když tam bude cizí házet něco, tak on vám to může vyhazovat. Tak abyste zbytečně nevyhazoval peníze. Víte kolik dneska takový věnec stojí A většina lidí ho stejně nechá za obřadní síňí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.