Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vypadat starší?

Od: mark odpovědí: 12 změna:
Ahoj jsem kluk brzy mi bude 18 a vypadám podle všech tak na 15. No je to tím že jsem menšího vzrůstu a hlavně mi nerostou ještě vousy. No asi by mi to ani tolik nevadilo, ale líbí se mi jedna starší holka a ta nebude chtít asi někoho jako jsem já.
Máte nějakou radu, která by mi pomohla budu za ni velmi rád?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

3x

Proč by nechtěla,nic na sobě neměň.Použij svůj šarm,humor,oslov ji a uvidíš jak zareaguje.Možná jí věkový rozdíl vadit nebude.Na nic nečekej a oslov ji dřív,než ji sbalí jiný.

kamila
hodnocení

2x

Začni se oblékat jak starší chlapi, tím myslím 25-30 let. Místo triček s nápisy nos jen obyčejná, jednobarevná bez nápisů. Taky můžeš nosit košile. To mladý kluci moc nenosí, a když tak rozepnutou flanelku a pod ní tričko s nápisem. Žádné rozdrbané jeansy, žádné mrkváče a hlavně ne tepláky na veřejnosti. Pokud máš účes jako mánička nebo Justin Bieber ve 14 letech, tak se nech ostříhat na krátko. A umyj si boty. Tímhle se dostatečně postaršíš a odlišíš od vrstevníků s teplákama a tričkama s nápisy. Hodně štěstí.

mnd®
hodnocení

0x

Počkej až ti bude osmnáct a začni chlastat.V devatenácti budeš vypadat na čtyřicet a budeš chtít omládnout.

chorydnes
To bohužel nefunguje...
mnd®

Ivane co z toho nefunguje.?

autol

Pokud tohle nefunguje, tak steroidy fungujou, ty ti přidají o dost navíc (To není návod, jen konstatování)

lepidlouhu
hodnocení

0x

Vyhloti si kouty či pleš, ale nedělal bych to. Možná oblek pár let mladým přidá. Zbavit se puberťáckých uhrů.

2024
hodnocení

0x
Dej tomu čas, to přijde samo.

ppppppp
hodnocení

0x
Smír se s tím. Já po 40ti vypadám max na 25 :D

bublacek
hodnocení

0x
halamus

S tím bude vypadat jako starý vůl.

autol
hodnocení

0x

Obávám se že obvykle 20 holka nechce Patnáctiletýho ani 18 letýho už jenom z principu :) Ale zkusit to můžeš, po mně chtěla občanku (nekecám), ale byla jenom o rok starší :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]