Ahoj jsem kluk brzy mi bude 18 a vypadám podle všech tak na 15. No je to tím že jsem menšího vzrůstu a hlavně mi nerostou ještě vousy. No asi by mi to ani tolik nevadilo, ale líbí se mi jedna starší holka a ta nebude chtít asi někoho jako jsem já. Máte nějakou radu, která by mi pomohla budu za ni velmi rád?
Proč by nechtěla,nic na sobě neměň.Použij svůj šarm,humor,oslov ji a uvidíš jak zareaguje.Možná jí věkový rozdíl vadit nebude.Na nic nečekej a oslov ji dřív,než ji sbalí jiný.
Začni se oblékat jak starší chlapi, tím myslím 25-30 let. Místo triček s nápisy nos jen obyčejná, jednobarevná bez nápisů. Taky můžeš nosit košile. To mladý kluci moc nenosí, a když tak rozepnutou flanelku a pod ní tričko s nápisem. Žádné rozdrbané jeansy, žádné mrkváče a hlavně ne tepláky na veřejnosti. Pokud máš účes jako mánička nebo Justin Bieber ve 14 letech, tak se nech ostříhat na krátko. A umyj si boty. Tímhle se dostatečně postaršíš a odlišíš od vrstevníků s teplákama a tričkama s nápisy. Hodně štěstí.
Obávám se že obvykle 20 holka nechce Patnáctiletýho ani 18 letýho už jenom z principu Ale zkusit to můžeš, po mně chtěla občanku (nekecám), ale byla jenom o rok starší
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.