Počítá se pro výhodný spořicí účet v ČS pouze používání app George?
Od:zitaodpovědí:2změna:
Dobrý den, spořicí účet v České spořitelně, když budu mít Plus účet, George, tak budu mít na spořicím účtu v ČS sazbu 1,2%. Nic moc to není, ale aspoň něco, mám tam účet, ze kterého platím veškeré poplatky spojené s užíváním bytu. Co jsem pochopila, tak abych měla na spořicím účtu sazbu 1,2% v ČS tak používání George se počítá pouze při používání mobilní aplikace George? Já ho totiž používám jen v internetovém bankovnictví přes počítač. Musím si tedy nainstalovat aplikaci George v České spořitelně do mobilu a používat ho, abych mohla mít 1,2% úroky na spořicím účtu a George v internetovém bankovnictví přes webovky na počítači se nepočítá? A kolikrát měsíčně se musím přihlásit do smart aplikace George, abych měla jistý ten úrok na SÚ v ČS? Nebo je to jedno? Poradíte prosím? Předem děkuji.
Mám Plus běžný účet v ČSAS, mám i spořící účet. Podíval jsem se na výpis za únor. Úrok mám 2.5%. Nemám žádnou aplikaci, mám George na PC, používám ho jen vyjímečně, když potřebuji provést nějakou mimořádnou platbu, jinak mi tam běží SIPO, trvalé příkazy, inkaso, důchod. Takto mi to funguje mnoho let. Jestli se podmínky měnily tento měsíc nevím.
petrm
Na výpisu ze spoř.účtu je uvedena linka 277 207 207 pro další informace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.