Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mít s ní styk

Od: pavel odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, mám trochu dilema, seznámil jsem se s jednou milou slečnou, ale bohužel mě nepřitahuje fyzicky, nevím jak ji to slušně říct, je mi ji moc líto snaží se, posílá mi hezké foto, píše a já ji pak napíšu promiň, ale nemám zájem, co mám dělat
Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tj
hodnocení

4x
Buďte fér a povězte jí to narovinu. Pravděpodobně za tím vidí něco víc. Stačí když jí řeknete, že se omlouváte, ale že není Váš typ. To je slušné a bez urážky. Lepší než se s ní vyspat a pak jí odkopnout.
Zdravím

hodnocení

2x

To musíš vědět jen ty. Jen si myslím, že se může stát, že "zvadneš" a budeš mít z toho trauma na půl života. *hej*

fik
hodnocení

1x
Jestli ona stojí taky jenom o styk, tak aplikujte poučku: "Potmě je každá kráva černá.". :) Pokud čeká něco víc, nechte ji být.

hodnocení

1x
Pokud jsi jí napsal, že nemáš zájem, tak víc nic už nedělej. Prostě nijak nereaguj. Pokud jsi jí to ještě nenapsal, tak to zkrátka napiš, ať si nedělá naděje.

skama
hodnocení

0x

Zezadu jsou všichni stejní.Tak se překecej a zkus to *smich* .

doplněno 15.03.25 11:54:

Jestli má auto,barák,tučný konto,nevyléčitelnou nemoc a závěť napsanou na tebe,tak se na nějaký fyzično vyprdni a jdi do toho.Možná je to taky to poslední co ještě zvládneš.Však spát s tím a zasouvat nemusíš.Na to si můžeš sehnat někoho jinýho.

pavel
hodnocení

Děkuji rozešli jsme se, je to tak lepší
prostromek

Jenom další zkušenost do života.

Musíte se chtít oba navzájem. Ono to jednou přijde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]