Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás, vlivem nočních služeb (cca 5 let) mám rozhozený biorytmus a po příchodu z noční neusnu, až tak někdy k večeru. To tak mám celou dobu. Nyní ale zhoršení, usnu hladce téměř vždy (ve volno, po noční, před denní ) - ale po čtyřech hodinách stop... vždy se vzbudím... SLEEP Faster spray, Hypnogen, NEOSPAN... co byste radili, aby byla obnovena 8hodinová délka spánku bez pauzy? Co se vám osvědčilo... díky
Od té doby, co mi zemřel manžel, mám podobné problémy. Trvá to už skoro 5 měsíců. Večer v pohodě usnu, budím se ale kolem 1. hodiny a už nezaberu. Straším u počítače, čtu si, luštím...
Po manželovi mi zbyla krabička silných hypnotik - SANVAL. Brala jsem jen půl prášku, pomáhalo mi to. Lékař mi to ale nedoporučil, je to prý velice silný lék /doslova řekl "dryják"/ a navíc návykový.
Koupila jsem si šetrné léčivo - na rostlinné bázi /chmel, meduňka, mučenka, kozlík/. To sice návykové není, ale nemá to žádné větší účinky.
Takže jsme na tom stejně. Budu toto vlákno sledovat, třeba to pomůže i mně. Jaga.
Sice jsem Vám nijak neporadila, ale aspoň vidíte, že v tom nejste sám.
Teprve pět mesíců.? Já už to mám dva roky.Pomáhají vycházky a setkávání se s přáteli.Prášky na nervy neberu,ale mám rezervované místo u psychiatra.Blbé sny a neklidné spaní -buzení se- mám pořád.Někdo tady prostě chybí.
Z vlastní zkušenosti ti můžu doporučit i esenciální olejíčky od Holistificu. Používám je, když se potřebuju rychle zklidnit, dostat se ze stresu a vypnou hlavu po náročném dni. Stačí pár kapek do difuzéru, nebo jen na polštář a nechat prostor jemně provonět. Hodně to osvěží vzduch a celkově člověk zabere. Léky na spánek bych opravdu bral až jako krajní řešení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.