Zdravim vsechny, mam prosim na vas dotaz ohledne jednoho kozniho problemu, resim cca 2 mesice takovou hloupou vyrazku v oblasti rozkroku, kdy jsem to jiz 2x resil s koznim lekarem, momentalne mi predepsal mast, kterou mi namichali v lekarne a asi obsahuje (antimykotika, kortikoid atd., pricemz by se dle doktora ma jednat o detskou ucinnost kvuli tam tenci kuzi), ktera musim rict neco malo pomohla ale misto zustava zarudle. O tu zarudlost by neslo, spise o to ze tam citim napjatost a i takovy pocit kousani (nikoliv svedeni). Vizte fotky, neni to zadna vyvysena vyrazka ci cokoliv ale je to proste “uvnitr” pokozky zarudle. Neprosel si nekdo necim podobnym na tomto miste? Diky moc. Jasnou diagnozu mi bohuzel nerekl, jak je u kozaru celkem zvykem. (Jen doplnuju, ze dle te fotky to opravdu nevypada nikterak spatne, o to horsi je ale ten pocit)
Já bych zkusila Clotrimazol. Lze bez receptu. Místo větrat, bavlněné prádlo, místo aviváže přidat máchání, a ve stravě omezit cukr, bílou mouku. Taky sedací koupele v růžovém roztoku hypermangánu. Nemáte cévní problémy?
liska5
Jenže to je taky antimykotikum, a to už jste užíval. Pak bych zkusila Ruticelit. Drahé to je, ale funguje, hlavně kde je problematické prokrvení kůže. Ideálně pak velké prfesional balení, protože tohle je na dlouhé lokte. Jestli něco vnitřně, pak je třeba znát váš zdravot. stav, léky, věk, atd... Kůže je odrazem vnitřního prostředí, může souviset s nemocrmi a léky...A nebo změnit kožaře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.