Zdravím, Chtěl bych se pokusit o výrobu šumivého vína. Potřeboval bych zjistit, kolik cukru dát na výsledný alkohol a kolik CO2 z cukru vznikne. Příklad: mátové víno - požadovaný alkohol 12%,tlak v lahvi 6 barů, zbytkový cukr 15g/l.Kolik cukru přidat a kolik cukru udělá kolik CO2? Existuje nějaký vzorec? Díky
Hleďa podle odpovědí tak buď ten vzorec patří mezi akta X nebo knihy lexikonu a kouzel a ten si každý "kouzelník" střeží...pak jedině neprejicnost jiných..to vis že jo my ti poradime a ty nám sebereš kšeft...to víte každý chtěl jen něco zkusit a z někoho se stal pak velký obchodník..co kdyby i vy toš Janku jediné opít nějakého sklípkana co to dělá třeba se mu jazyk rozváže... Já můžu poradit jen rychlé šáňo ze staré láhve na výrobu sifonu a jakéhokoli druhu vína a prázdné zásobníky plynu (bo**ičky) ti vymění každá šikovná cérka v oranžové vestě s nápisem Coop Zkusím ještě prolézt otcovu knihovnu měl tam nějakou o vyrobě vína třeba tam bude zmínka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.