Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyřazení z UP

Od: tomasl odpovědí: 1 změna:
Byl jsem vyřazen z UP,nedokončil jsem rekvalifikaci ze zdravotnich důvodu. Nová prakt.lekarka (viděla mě 2krat) mi odmítla napsat neschopenku ikdyz jsem své potíže vysvětloval.Odvolal jsem se na MPSV,pokud tam neuspějí,mám ještě jinou možnost? Děkuji,Tom

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

makk
hodnocení

2x

Já neposoudím, jestli jste simulant nebo je doktorka přehnaně přísná, ale pokud se nedostavíte a nemáte neschopenku, tak z pohledu ÚP je správné, že vás vyřadil. Takže já bych stížnost směroval na doktorku, která vám odmítla dát neschopenku když jste (alespoň podle vás) práce neschopen. MPSV nejspíš potvrdí rozhodnutí ÚP, protože ten nepochybil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]