Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Necitlivý palec u nohy

Od: help odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, už od pátku (7.3.) necítím palec na noze, je to v oblasti nehtů a na špičce, nevíte, co by to mohlo být? Děkuju.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vím. Volání palce po návštěvě lékaře!

help
hodnocení

Asi úplně nechápu?

Jdi k lékaři a pochopíš.

hodnocení

2x

@help - od pátku (7.3.) necítím palec na noze...

... tak se v úterý 11. 3. v sedm večer ptám na radu na netu, místo návštěvy lékaře. Můžete mi vysvětlit proč? Nějak takové jednání nechápu.

help
hodnocení

Ehm, protože to není akutní stav? A u takovýchto věcí je stejně lepší počkat pár dní, než se hned třeba zbytečně) hnát k doktorovi... Už se mi to párkrát stalo, že jsem někde něco necítila, po dnu to přešlo, teď nic... Jasně, že půjdu k doktorovi, ALE mě zajímají zkušenosti a možnosti, co to je *alene*.
daska
Taky nebeham s každým zarazenym prdikem
k doktorovi. Zkuste prst pořádně promasirovat nějakým masážním krémem a užívat magnesium.

pb®
hodnocení

2x

Zajímají Vás zkušenosti a možnosti co to je, že necítíte několik dní palec a už se Vám kdysi stalo, že jste někdy něco něcítila. Tak já Vám řeknu, co to může (ale samozřejmě nemusí) být. Když jsem několik měsíců necítila nohy, byla to ataka roztroušené sklerózy. Pomohlo Vám to v rozhodnutí navštívit lékaře?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]