Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, aktivovala jsem si dnes fyzickou bankovní kartu na platby v obchodech a dnes jsem byla nakupovat a karta nefunguje, přitom na běžném bankovním účtu mám pár tisíc a na spořícím též. Raiffeisen bank láká nové klienty na bonus za založení účtu a placení kartou měsíčně a neumožní placení kartou, aby klient nemohl dostat bonus, stalo se vám to taky?
Při prvním placení musíte kartu zasunout do terminálu a potvrdit PINem.Pak platíte bezkontaktně.
Aha, zasunout, já to jen přiložila. A pak jsem ještě na stránkách RF našla tohle. Od pondělí 3. března je potřeba mít v telefonu nainstalovanou nejnovější verzi aplikace Raiffeisen bankovnictví (6.2.0.). Pokud se vám aplikace neaktualizuje automaticky, zobrazí se vám hláška, abyste aplikaci aktualizovali. Pro používání aplikace je potřeba mít verzi operačního systému Android 8 nebo iOS 16 a vyšší. Netuším jakou verzi app RF mám já, ale účet v RF jsem založila ke konci února 2025, takže mám předpokládám starší verzi aplikace. A vůbec netuším tedy, jakou verzi os android v mobilu mám, to budu muset zjistit. Teda to je banka teda, pořád si něco vymýšlí. Vlastně musím mít aktuální verzi app, jinak by se mi zobrazila hláška a žádnou tu nemám.
Verze operačního systému a způsob aktualizací aplikací nijak nesouvisí s bankou, ale s telefonem.
Verze OS: Nastavení > Informace o telefonu > Verze operačního systému
Aktualizace: Obchod Play > účet > Správa aplikací a zařízení
Aktivace bezkontaktního placení je stejná u všech bank. Setkal jsem se s tím, že to může trvat několik hodin.
No, jestli tazatelka dopadne jak moje dcera, tak potěš. Kartou platit prostě nešlo. V bankomatu cizí banky fungovala, bezkontaktně a na platebních terminálech ani omylem. Musel jsem 30 km na pobočku, tam fronta na hodinu, ale kartu k plné činnosti probralo až protažení bankomatem RB. Potom už OK, takže na pobočku vystát frontu už jsem ani nešel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.